KONAČNO REŠENJE: Kako da imate najduže i najgušće trepavice za dva minuta

Max Factor predstavlja svoju najinovativniju maskaru do sad, za pune i zavodljive trepavice koje nikad ne deluju prenašminkano.

Danas je Max Factor pronašao rešenje za isticanje prirodnih trepavica, kombinujući novu ’Lavish Volume’ četkicu sa mus formulom koja sadrži prirodan pčelinji vosak: rezultat je Velvet Volume False Lash Effect Maskara koja pruža trepavicama baršunast i taman izgled uz maksimalan volumen, posle samo jednog nanošenja.

Jedinstvena ‘Lavish Volume’ četkica

(old_image)

Lavish Volume četkica je stručno osmišljenja da omogući veoma glatko nanošenje, dok njene idealno postavljene dugačke i kratke čekinje zahvataju i razdvajaju trepavice, češljajući ih i pružajući im volumen od samog korena pa sve do vrha svake pojedinačne trepavice. Istovremeno, ova pametna četkica deluje u tandemu sa novom i naprednom mus formulom koja sadrži prirodan pčelinji vosak i pruža trepavicama neverovatno mek osećaj; trepavice dobijaju maksimalan volumen ali istovremeno zadržavaju svoj prirodan oblik. Kada se nanese, maskara pruža trepvicama zavodljiv i baršunast izgled. Za to je zaslužno 100 godina iskustva na polju stvaranja novih maskara.

Supermodel Kendis Svonpul nosi novu False Lash Effect Velvet Volume Maskaru

(old_image)

Max Factor šminker otkrio nam je tajnu kako ovako zavodljiv izgled da postignemo kod kuće: „Tajna privlačnosti je tiho samopouzdanje koje pružaju predivne smokey oči sa baršunasto tamnim trepavicama. Tehnika šminkera se zasniva na kontrastima – blistavo belo oko naspram dugih trepavica i tamnih kapaka. Istaknite oblik oka uz blagi preliv boje na kapku i završite jednim sloje NOVE Velvet Volume Maskare, za ženstvene, zanosne trepavice, meke na dodir i optimalno uvećane. Maskara trenutno transformiše oči, tako da one izgledaju krupnije i privlačnije.“

Pogledajte još