KONAČNO REŠENJE: Kako da imate najduže i najgušće trepavice za dva minuta

Max Factor predstavlja svoju najinovativniju maskaru do sad, za pune i zavodljive trepavice koje nikad ne deluju prenašminkano.

Danas je Max Factor pronašao rešenje za isticanje prirodnih trepavica, kombinujući novu ’Lavish Volume’ četkicu sa mus formulom koja sadrži prirodan pčelinji vosak: rezultat je Velvet Volume False Lash Effect Maskara koja pruža trepavicama baršunast i taman izgled uz maksimalan volumen, posle samo jednog nanošenja.

Jedinstvena ‘Lavish Volume’ četkica

Lavish Volume četkica je stručno osmišljenja da omogući veoma glatko nanošenje, dok njene idealno postavljene dugačke i kratke čekinje zahvataju i razdvajaju trepavice, češljajući ih i pružajući im volumen od samog korena pa sve do vrha svake pojedinačne trepavice. Istovremeno, ova pametna četkica deluje u tandemu sa novom i naprednom mus formulom koja sadrži prirodan pčelinji vosak i pruža trepavicama neverovatno mek osećaj; trepavice dobijaju maksimalan volumen ali istovremeno zadržavaju svoj prirodan oblik. Kada se nanese, maskara pruža trepvicama zavodljiv i baršunast izgled. Za to je zaslužno 100 godina iskustva na polju stvaranja novih maskara.

Supermodel Kendis Svonpul nosi novu False Lash Effect Velvet Volume Maskaru

Max Factor šminker otkrio nam je tajnu kako ovako zavodljiv izgled da postignemo kod kuće: „Tajna privlačnosti je tiho samopouzdanje koje pružaju predivne smokey oči sa baršunasto tamnim trepavicama. Tehnika šminkera se zasniva na kontrastima – blistavo belo oko naspram dugih trepavica i tamnih kapaka. Istaknite oblik oka uz blagi preliv boje na kapku i završite jednim sloje NOVE Velvet Volume Maskare, za ženstvene, zanosne trepavice, meke na dodir i optimalno uvećane. Maskara trenutno transformiše oči, tako da one izgledaju krupnije i privlačnije.“

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.