VATRENO KRŠTENJE: Kako da vas zla svekrva zavoli

Evo kako treba da postupate prema njegovoj porodici kako biste ostavile što bolji utisak.

1. Budite učtive. Jedna od najvažnijih stvari koje treba da se setite kada upoznajete njegovu porodicu jeste ono što vas je majka učila kada ste bile devojčice, a to je: budite učtive.

Teško da će vas njegovi roditelji zavoleti ukoliko se ponašate bezobrazno i sa nepoštovanjem. Tretirajte ljude onako kako biste vi voleli da se ponašaju prema vama - to je zlatno pravilo.

2. Ne trudite se previše. Što se više trudite, izazvaćete suprotan efekat. Učestvujte u razgovoru, odgovarajte na pitanja i smejte se kada je nešto zaista smešno. Budite ono što jeste, jednostavno.

3. Obucite se pristojno. Moguće je da ste se vas dvoje upoznali u klubu, gde je dozvoljen opušteniji kod oblačenja, ali to nije slučaj kada se upoznajete sa njegovim roditeljima.

Odaberite odeću koja govori o vašem stilu, koja vam pristaje i ne otkriva vas previše. Uvek je bolje imati viška, nego manjka odeće na sebi.

4. Slušajte i učite. Ovo je savršena prilika da nešto naučite o svom dragom. Njegova majka vam možda pokaže njegove fotografije kada je bio beba, a njegov brat ispriča njihove dogodovštine i nadimke kada su bili klinci.

5. Odgovarajte iskreno. Njegova porodica će želeti da sazna nešto više o vama. Zato će vam postavljati lična pitanja.

Nemojte lagati niti izmišljati, jer će to negativno uticati na vaš odnos sa partnerom. Ipak, zapamtite da postoji razlika između "biti iskren" i "deliti previše sa drugima".

6. Budite otvorenog uma. U svakoj porodici će se naći neki stric koji voli previše da se šali na tuđ račun, što može proizvesti određene neprijatne situacije. Pustite da takve sitnice prođu, ne pridajte im veliki značaj i ne ljutite se.

Naravno da ćete reagovati i reći svom dečku ako vas je neko uvredio ili rekao nešto ružno o vama.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.