STRADAO NA LICU MESTA: Poginuo dok je pretrčavao auto-put

Muškarac star oko 50 godina kao pešak poginuo je oko 04.25 časova na autoputu kod Autokomande, u smeru ka Nišu, kada je pretrčavao autoput, rekla je Tanjugu Macura.

Dečak uzrasta 12 godina teško je povređen prilikom pada sa skutera oko 19.25 časova na uglu ulica Srnetičke i Vinske na Voždovcu i sa povredama glave, potresom mozga i otežanim disanjem prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je Macura.

Sedam osoba je povređeno jutros oko 04.30 časova u sudaru kombija i automobila na Batajničkom drumu na raskrsnici ka Zemun Polju, kazala je portparol Hitne pomoći.

Mladić star 22 godine zadobio je istegnuće vrata i povredu ramena, muškarac star 23 godine imao je istegnuće vrata i povredu stomaka, a mladić star 22 godine zadobio je povredu kolena, rekla je Macura.

Muškarac star 26 godina zadobio je istegnuće vrata, devojka stara 20 godina imala je povredu kuka, mladić star oko 22 godine zadobio je istegnuće vrata, a muškarac star 29 godina imao je povredu ramena i istegnuće vrata, navela je Macura i dodala da je svih sedam osoba prevezeno u KBC Zemun.

Hitna pomoć je tokom noći do 06.00 časova u Beogradu obavila 101 intervenciju od kojih 14 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali astmatičari i srčani bolesnici, dodala je Macura.

Izvor: b92.net

Pogledajte još