SEĆATE LI SE BRAJANA ADAMSA: Pogledajte kako danas izgleda i čime se bavi

Iako se poslednjih godina retko pojavljuje u javnosti, velika muzička zvezda Brajan Adams nije zaboravljen. Koliko je samo prvih plesova na venčanjima odigrano uz "Everything I Do I Do It For You"?

Tokom svoje bogate karijere osvojio je desetine nagrada i priznanja, a do sada je objavio 22 albuma, sa kojih se izdvaja mnoštvo hitova, a samo neki od najpoznatijih su "Everything I Do I Do It For You", "Have you ever really loved a woman", "Summer of 69", "Please forgive me". Petnaest puta je nominovan za Gremi, kojim je nagrađen 1992. godine. Dobitnik je i nekoliko MTV nagrada, tri puta je nominovan za Oskara, a ima i nekoliko nominacija za Zlatni globus.

Na Bilbordovoj listi najvećih umetnika, koja je objavljena na pedesetu godišnjicu osnivanja ovog magazina, Brajan Adams je rangiran na 38. mestu.

Kanađanin koji je važio za miljenika žena širom planete poslednjih godina povukao se iz javnog života i posvetio porodici. Uprkos tome, njegova harizmatičnost nije ostala zaboravljena jer i u šestoj deceniji i dalje opravdava epitet "plejboja".

Osamdesetih i devedesetih njegov šarm plenio je svetskom muzičkom scenom, a složićete se da ni danas ne izgleda ništa manje dobro.

(old_image)

Pogledajte još