HOROSKOP ZA 27. SEPTEMBAR: Bikovi će imati izuzetno naporan dan

OVAN (21.3.- 20.4.)

Mesec u večernjim satima ulazi u Ovna i približava se Južnom Mesečevom čvoru zbog čega imate osećaj da ste pod izvesnim pritiskom da uradite ono što se od vas očekuje. Niste spremni na svaku vrstu ustupka, posebno ne u radu sa Devicom ili nekim Blizancem. Ako ste rođeni početkom znaka, možete se osloniti na savete ili pomoć jednog Strelca ili Jarca.

BIK (21.4.- 21.5)

Naporan dan jer morate da prihvatite neke nove okolnosti u okviru vaših svakodnevnih obaveza koje vam nisu po volji. Nemate poverenja u one koji vam daju savete u vezi sa finansijama. Trebalo bi da se priviknete na ono što je za vas najvažnije.Ako pokušate da rešite problem ne konsultujući iskusne savetnike, možete doneti pogrešnu odluku.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Mesec koje vlada vašom astrološkom kućom novca i posla u večernjim satima ulazi u vaše jedanaesto astrološko polje javnosti ili društvenog života i kako se sprema da uđe u fazu pomračenja, nemojte se previše radovati nečemu za šta ni sami niste sigurni da li je za vas pravi izbor. Neko vas je iznervirao, moguće neko u koga ste polagali velike nade. Računajte na pomoć Strelca, Jarca ili Vodolije.

RAK (22.6. – 22.7.)

Naglašeno astrološko polje karijere, autoriteta u večernjim satima u koje ulazi Mesec koji se sprema da uđe u fazu pomračenja, donosi vam mnogo toga interesantnog ako umete da pregovarate i ako držite do sebe. Trebalo bi da se maksimalno angažujete oko posla koji bi trebalo da uskoro počnete da radite sa nekim vatrenim ili vazdušnim znakom.

LAV (23.7.- 22.8.)

Sunce koje vlada vašom astrološkom kućom ličnositI u astrološkoj kući komunikacije čini vas nespremnim da napravite dogovor sa jednim vodenim znakom. Mesec će ući u fazu pomračenja nasuprot vašem Suncu i vama se može učiniti da morate da napravite ustupak na koji niste spremni. Nemojte se previše nervirati ako vam jedan Ovan ili Škorpija budu postavljali teške uslove.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Saturn, planeta ambicije i strogosti, koji vlada vašom astrološkom kućom radosti, zadovoljstva, ljubavi na početnom stepenu Strelca ne pogoduje avgustovskim Devicama. U večrnjim satima biće podržan od strane Meseca i verovatno ćete praviti plan kako da izađete iz neke vrste krize ili kako da rešite važnu dilemu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Jupiter koji vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa jak u vašoj astrološkoj kući tajni ali slab u Devici zbog čega možete biti u dilemi šta da radite i kako da se postavite prema nekom od koga očekujete savet, konkretnu pomoć ili neku vrstu sugestije. Bolje se oslonite na sebe i svoje iskustvo jer će vam to biti od najveće koristi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Saturn koji vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa izašao je iz astrološke kuće vaše ličnosti i vi morate da se postavite sada drugačije prema onome što ste preuzeli na sebe i prema onima kojima nešto dugujete. Ako ste nekom nešto obećali, pokušajte da to što pre ispunite. Dobar aspekt između Saturna u Meseca pred pomračenje u večernjim satima donosi neproverene informacije o kojima ne znate šta da mislite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Mars, planeta akcije prelazi preko vašeg desetog polja karijere i ide ubrzanim hodom ka Jupiteru, donoseći vam mogućnost nastavka saradnje sa nekim sa kim ste svojevremeno imali verovatno neku vrstu nesuglasica ili planova koji se nisu realizovali. Trudite se da dobijete u vremenu kada je u pitanju posao sa strancima, posebno na nemačkom jezičkom području.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Pomračenje Meseca se sprema u vašoj astrološkoj kući doma zbog čega bi trebalo da porodične probleme rešavate na način na koji vam možda to ne odgovara ali je bolje da nekom učnite ustupak ili da ispunite neku želju. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa onima koji su vam neophodni u svakodnevnom radu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Očekujete da vam se javi neko ko vam je obećao susret u četiri oka ili zajednički posao. Ako se radi o Devici, Škorpiji ili Blizancima niste sigurni da ste na pravom putu da sa njima nađete zajednički jezik. Moguć je poziv od Riba koje će pokušati da vam objasne da imaju dobre namere prema vama. Ne ignorišite pozive od strane jednog Jarca ili Bika.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Očekujete prijatne vesti od Raka ili Bika koji nameravaju da se sa vama sretnu da bi pričali o novom projektu. Trudite se da date na znanje Vodoliji da niste na nju ljuti, bez obzira što joj u stvari nešto malo ipak zamerate. Trudite se da date sve od sebe da bi vaši saradnici shvatili da imate prema njima dobre namere.

conopljanews/Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.