NAJPOZNATIJA ILUZIJA: Ono što prvo ugledate na ovom crtežu govori sve o vama (FOTO)

Šta ste prvo videli?

LOBANJU

Ako ste prvo videli lobanju vi ste pomalo buntovnik, osoba slobodnog razmišljanja. Strastvena. Jaka.

Lobanja je jedan od najstarijih i najmoćnijih simbola. Za neke predstavlja smrt pa čak i zlo, ali za vas simbolizuje ono čemu jako težite: zaštita, snaga, moć, neustrašivost, mudrost i vođstvo, prevladavanje smrti, preživljavanje kroz teško vreme i besmrtnost.

S jedne strane, puni ste strasti i žara za životom, a s druge strane ste duboko svesni sopstvene smrtnosti, iluzija materijalnog postignuća.

Ponekad osećate kao da ste na dve stolice. U večitom raskoraku. Jednom nogom u blatu, a drugom u raju…

Vrlo ste ezoterična osoba, pomalo vuk samotnjak, volite samoću i reflektiranje. Osećate se kao da ste prozreli svet. Težite spiritualnim temama i društvu “dubljih” ljudi.

Lubanja kao da vas poziva “Carpe diem” –“Iskoristi dan!”

DEVOJKA I OGLEDALO

Vi ste samo naizgled pomalo tašti i ponosni ali ste u suštini romantičar i sanjalica. Ponekad patite od nedostatka samopouzdanja. Uvek pamtite kritike, a zaboravljate pohvale. Čak i ako vas 1000 ljudi pohvali, a samo jedan kritikuje – vi ćete razmišljati samo o toj jednoj kritici. I biti skloni poverovati baš njoj.

Uživate u lepom, u maštanju, kovanju planova, pomalo ste perfekcionist. Često živite u svom svetu. Pedantni do bola.

Vrlo ste kreativni, imate smisla za umetnost, estetiku, vi ne poznajete ružno već u njemu vidite potencijal lepote – koju ćete vi tako rado isklesati.

Ogledalo je za vas ne samo simbol telesne već i duhovne refleksije. Želite preći okean iluzije. Otvoriti vrata duhovne moći, novih percepcija. Često ste umorni od sveta i svoje analitičke prirode. Beg vam je poznat. U svoju maštu, svoje planove i svetove koji su nekako lepši…

Imate vi i svoju tamnu stranu. Ono što krijete od sebe i drugih. Ali ispliva u samoći…

Izvor: portaloko/nadlanu

Pogledajte još