NEDELJNI HOROSKOP 28. 9 - 4. 10: Ribama ništa neće ići od ruke, Rakovi i dalje pate zbog prošlosti

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ljubav: Ova nedelja će za vas biti puna turbulencija, ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku. Imaćete sumnje u dalji tok vaše veze, te je najbolje da se malo distancirate od partnera. Ukoliko ste sami, moguće je da vas osoba suprotnog pola očara svojim šarmom.

Posao: Ovaj period za vas donosi napetu energiju među kolegama. Dolaziće do optužbi i nerazumevanja na poslu, pa će vam biti teško da izađete na kraj sa tim. Važno je da sačuvate lični mir kako biste kroz sve ovo uspešno prošli.

Novac: O materijalnom segmentu ove nedelje morate jako povesti računa. Nema više razbacivanja novca, prioritet je podmiriti obaveze i vratiti dugove.

BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

Ljubav: Ove nedelje se mogu uspostaviti ponovni kontakti i susreti sa bivšim emotivnim partnerom, ali je zaista pitanje u kom pravcu bi sve to moglo da ide. Što se tiče odnosa onih koji su u dužim emotivnim vezama i brakovima, shvatićete da se između vas dvoje dižu zidovi koje u ovom momentu ne možete da savladate.

Posao: Prvi deo nedelje iskoristite da završite nešto što ste započeli u poslovnom segmentu jer je više nego verovatno da  ćete u drugom delu sedmice imati veću problematiku kojoj ćete morati da se posvetite. Ne dozvolite da zaostale obaveze trpe zbog tereta novih. Bikovi će se ove nedelje često suočavati sa promenama planova pod teretom okolnosti kojima moraju da se
prilagode.

Novac: Postoji mogućnost dobijanja zaostalih isplata, ali će to verovatno biti ili u smanjenom obimu ili iscepkano, na rate. Generalno je finansijski momenat problematičan, pogotovo što i vas čekaju obaveze koje ne smete propustiti da platite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi ako u ovom period bude komplikovanih i zbunjujućih situacija sa bračnim partnerom i neke teške optužbe što se vernosti tiče mogu pasti. Slobodni Blizanci će se jako truditi da animiraju osobu koja im se dopada, ali je malo verovatno da nešto zaista mogu i pokrenuti.

Posao: Ne može se osporiti da vam je ova sedmica mnogo komplikovanija nego što biste vi to želeli. Brzo ćete shvatiti da je potrebno mnogo prilagođavanja da biste se uklopili sa saradnicima i poslovnim partnerima.

Novac: Iako tokom ove sedmice postoji par prilika za jače finansijske prilive, očigledno je da vi u ovom period ne baratate novcem na pravi način.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ljubav: Oni u dužim emotivnim vezama imaju pred sobom prilično stabilnu nedelju.Partner I vi uspevate da se nekako uskladite i pored svih obaveza koje imate i uglavnom ćete jedno u drugom povremeno tražiti oslonac i podršku. Slobodni Rakovi su dobili osobu u svojoj blizini koja se interesuje za njih, ali još uvek nisu prevazišli neku emotivnu otuđenost ili žal za prošlošću.

Posao: O polovine sedmice iskoristite još neke prilike koje vam se ukažu, pokupite neke bitne kontakte i uspostavite prijateljske odnose sa ljudima od kojih očekujete pomoć, jer od drugog dela sedmice ulazite u nešto teži poslovni period.

Novac: Prihodi su vam dosta stabilni i tu nećete imati nekih većih problema. Ono što je bitno je preraspodela novca o kojoj ćete morati da vodite računa od sada pa na dalje.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ljubav: Neki će se Lavovi opasno zaljubiti u osobu koja je druge verske pripadnosti ili ima znatniju razliku u godinama, u nekoga ko je daleko i koga mogu samo jako retko da viđaju, u nekoga ko ne želi da se veže (oni koji prolaze najgore verovatno će sve ovo spojiti u jednu osobu). Počinje period koji će trajati sigurno nekih mesec dana kada će ljubav ići teško.

Posao: Žurite i jurite da nešto postignete, pokušavate da ugovorite neke nove poslove ili da malo prodrmate stare saradnje (i to sve pod pritiskom šefova ili autoriteta) ali jedino što dobijate su naznake, obećanja, neodređenost.

Novac: Dobro je što neke pare svaki čas dolaze do vas. Doduše nisu to neke spektakularne sume, ali obzirom na trenutnu situaciju – dobro je.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Ljubav: Slobodni će tokom ovog perioda ostati slobodni i dalje jer je malo verovatno da ćete uspeti da stupite u pravu komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. Najbolje će proći oni u dužim emotivnim vezama, gde sem povremenih trzavica (koje ćete uglavnom vi izazivati) neće biti neke veće problematike.

Posao: Vaši pokušaji da se više aktivirate u nekim novim saradnjama nikako da urode plodom. Ne može se poreći da će poslovni saradnici biti isuviše komplikovani za vaš ukus i da ćete teško izlaziti na kraj sa njihovim zahtevima, a moguće je i da nikako nećete uspevati da se usaglasite što se dogovora i sastanaka tiče. Budite strpljivi.

Novac: Na žalost, svidelo vam se to ili ne, ulazite u jedan period kada će biti neophodno da se dobro organizujete što se finansijskih obaveza tiče.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ljubav: Partnerski odnosi u jednoj dosta lošoj fazi sa tendencijom da se to dodatno produbljuje vas očekuju ove sedmice, ukoliko ste u emotivnoj vezi. Slobodni – bolje izbegnite ljubavne zamke, jer osoba u koju se u ovom period zaljubite, može postati vas mučitelj.

Posao: Nemojte se iznenaditi ako se u ovom periodu suočite i sa internim kontrolama ili inspekcijama. Drugi deo sedmice je posebno opterećujuć po vas jer ćete tada shvatiti da željene promene ne možete da pokrenete ili da im je potrebno mnogo više vremena da zažive.

Novac: Navikli ste u prethodnom periodu da su novci dolazili taman onda kada je potrebno. Pošto to u narednom period neće biti baš slučaj, naučite da povremeno ostavite nešto na stranu za crne dane. Ne manipulišite finansijama, jer nećete uspeti da zaradite ništa.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ljubav: Neke stvari koje ste učinili ili prebacili partneru sada je jako teško ispraviti i ako se nešto može učiniti da se promeni na bolje, to će biti u prvim danima ove sedmice. Oni u brakovima lagano izlaze iz krize I sada će se vrlo obazrivo ponašati jedno prema drugom. A kada pričamo o slobodnim Škorpijama - neko vas može debelo zaneti, izmanipulisati, iskoristiti
i ostaviti.

Posao: Ni na ovom polju vam se ove nedelje ne piše ništa dobro. Sve je to zbog zločestog Saturna. Ali ne brinite, sledeća nedelja će biti mnogo povoljnija po vas.

Novac: Vama novac dolazi sa svih strana. Nisu to neke sume od kojih se vrti u glavi, već malo tamo, malo ovamo, pa se nakupi. Nekako vas zaobilaze one prave prilike za zaradu i tako će biti još neko vreme.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ljubav: Za one u braku: očigledno je da su problem iz prethodnog perioda i vaše nesuglasice ipak imale efekta pa sada mnogo više vodite računa o načinu na koji se ponašate jedno prema drugom. Oni u dužim emotivnim vezama još uvek su u fazi – idi mi – dođi mi. Čas su kako treba, čas se povuku, čas se svađaju, čas se mire. Što se slobodnih Strelčeva tiče, ove mlade dame i gospoda čini mi se da postaju sve više zainteresovani za nekog.

Posao: Ako neko ima posla – vi ga imate. Šta god da radite, kojom god da se delatnošću bavite, očigledno je da ljudi poštuju vaš rad i da se obraćaju maltene i isključivo vama. Ovu nedelju radite pod pritiskom, kao što ste i prethodnu, kao što ćete verovatno i narednu.

Novac: Zadovoljni ste materijalnom stranom i tu zbora nema. Nekako je sve došlo na svoje mesto, uplate su stigle taman kada je trebalo poplaćati račune i otarasiti se zaduženja.

JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ljubav: U dužim emotivnim vezama ovo će biti period koji donosi smirenje i stabilnost. Za slobodne pripadnike ovog znaka malo karmike – jeste li je se uželeli možda? Emotivno možete dobiti ono što priželjkujete, samo ako ste spremni da sačekate i budete strpljivi.

Posao: Trend pritisaka na vas se nastavlja i dalje i očigledno je da ste u jednom periodu kada ne možete dobiti ništa na lagan način. Najgore će vam pasti što će neka obećanja vama data ostati neispunjena a moguće je da ćete ostati i bez neke forme napredovanja, unapređenja ili finansijske nagrade.

Novac: Neka finansijska problematika počinje da isplivava i vi ne možete uraditi nešto mnogo po tom pitanju, sem platiti obaveze koje su očigledno preskočene ili zaboravljene.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ljubav: U dužim emotivnim vezama je dosta dobra situacija, sem što će povremeno biti sumnjičenja I prebacivanja zbog flertovanja i jedne i druge strane. Što se slobodnih tiče, ako ste se setili da biste možda želeli da imate stalnog partnera pored sebe, verovatno ste se setili u pogrešnom trenutku – kada upoznajete samo osobe koje na neki način nisu dobre po vas.

Posao: Dosta se vi dobro držite poslovno, obzirom na celokupnu situaciju I na okolnosti koje su protiv vas. Učvrstili ste se tu gde jeste i samo gledate priliku da nešto dodatno promenite na bolje. Kolegijalni odnosi neće biti korektni tokom ovog perioda, pa eventualnu pomoć ili podršku za svoje planove ne tražite u osobama kojima ste okruženi.

Novac: I kod vas se nastavlja prilično solidan trend finansijskih priliva, ali ne može da se ospori da nekako odlivi postaju sve veći i veći.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ljubav: Smatrate da ste neke postupke dovoljno dugo tolerisali partneru i ne želite da mu izađete u susret. Bićete vrlo odlučni u nameri da držite distancu sve dok se ne opameti. Kada pričamo o slobodnim Ribama, vidimo da tu nekog jasnog definisanja emotivnih odnosa niti želja nema još uvek. Niti vam se tako nešto preporučuje. Samo ćete sebe upetljati u priču koja ne valja.

Posao: Promene u poslovima, promene u poslovnom okruženju, promene u odnosu sa kolegama. Gde god se okrenete ništa više ne funkcioniše kao ranije, a vi se u svemu tome trenutno baš i ne snalazite. Čini mi se da ćete se u toj meri posvetiti poslovnim obavezama da ćete zanemariti i svoje zdravlje i iscrpljivati se preko svake mere.

Novac: Zaista je potrebno da povedete računa o tome gde vam novac odlazi. I nemojte nikako da se okrenete nekim mutnim radnjama, nekim finansijskim ulaganjima koja samo u vašoj glavi izgledaju kao isplativa.

Izvor: mojastrolog.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.