UBRZAJTE PULS: Ova mesta čekaju da vam ispune najluđe seksualne fantazije

Svi imaju listu mesta na kojima bi želeli da spontano budu intimni sa svojim partnerom. A evo liste koju morate da čekirate.

1. Auto

Voditi ljubav dok vozite može biti vrlo opasno a i protivzakonito, zato bi najpre trebalo negde da se parkirate.

Ukoliko ste avanturističkog duha, ovo će vam se sigurno svideti, posebno što u ovoj situaciji ne smete ničega da se stidite.

Zaskočite svog partnera na njegovom sedištu ili na zadnjem sedištu ispobajte Titanik stil, što će sigurno biti mnogo udobnije.

2. Lift

Veoma je uzbuđujuće kada vas neko gurne uz zid lifta. I nije li sjajno imati privatnu sobu koja se sve vreme pomera dok ste vi i partner intimni?

 U ovom slučaju je najbolje pronaći zgradu u kojoj nema puno zaposlenih, tako da uvek možete zaustaviti lift, bez straha da će vas neko uhvatiti.

3. Toalet

Ova lokacija je na listi skoro svakog para. Pronađite čisto kupatilo u restoranu, klubu ili na žurci svog prijatelja.

4. Venčanje

Koliko god zvučalo kao kliše, venčanja su događaji koji izuzetno uzbuđuju devojke. Neograničena alkoholna pića, igranje i šansa da izgledaju najlepše.

 Čak i za najstidljivije devojke, ovo mesto izgleda vrlo primamljivo.

5. Park

Uraditi to u parku ume da bude jako zabavno, ali pobrinite se ipak da bude noć kada to radite.

Ako vam park deluje rizično, probajte teniski teren ili teren za basket. Ni dvorište vaše srednje škole nije loša ideja, ali se prvo uverite da je dovoljno bezbedno.

6. Krov

Ovo mesto možda neće podrazumevati spontani seks, kao sva mesta do sad, ali je veoma zabavno. Krov vam daje mogućnost da imate seks u javnosti dok istovremeno imate privatnost sa svojim partnerom.

 Samo vodite računa o ivicama,ne želite da se vaš dejt završi u hitnoj.

7. Terasa

Slično krovu, ona miksuje javni seks i dozu privatnosti. Njena prednost je što uvek možete da odete u kuhinju kada vam zafali nešto čime biste začinili stvari.

8. Svlačionica

Ako vaš partner mrzi da ide u šoping sa vama, učinite da mu bude zanimljivije. Uvedite ga u svlačionicu sa ogledalima i uradite to na brzaka.

Povedite računa da to ne bude radnja koja ne dozvoljava dvoje u istoj kabini.

9. Kancelarija

Iznenadite svog partnera posetom na poslu. Mislite da se ovo dešava samo na filmovima? Naravno da ne! Seks u kancelariji je vrlo uzbudljiv.

Ukoliko nemate svoju privatnu kancelariju, pronađite mesto koje će biti dovoljno intimno za vas.

10. Đakuzi

Ukoliko ste srećnici koji kod kuće imaju mogućnost da se uz đakuzi opuste i uživaju, ne časite časa, već se odmah bacite na posao.

 Uz senzualnu masažu i laganu muziku, uživaćete u vođenju ljubavi sa svojim partnerom baš na ovom mestu.

Pogledajte još