UKLETA NOĆ U BEOGRADU: 15 osoba povređeno u udesima

Pet osoba je povređeno u udesu koji se dogodio oko 06.30 časova u Ulici Jurija Gagarina, rekla je Macura.

Muškarac star 32 godine zadobio je povredu glave, žena stara 67 godina imala je povredu grudnog koša, muškarac star 43 godine imao je povredu glave, a muškarac star oko 48 godina zadobio je povredu ramena.

Dete uzrasta oko dve godine nije imalo vidljivih povreda, a prevezeno je u Institut za majku i dete, istakla je portparol Hitne pomoći.

Putnik u autobusu je oko 06.45 časova u Ulici Antifaštičke borbe kod hotela prilikom naglog kočenja zadobio povrede glave i grudnog koša, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Muškarac star oko 32 godine je oko 06.05 časova u sudaru tramvaja u ulazu u Požešku ulicu kod Šumarskog fakulteta zadobio povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Tri osobe su povređene oko 21.25 časova na uglu ulica Krajiške i Đorđa Surtukovića prilikom prevrtanja automobila, istakla je portparol Hitne pomoći.

Devojčica uzrasta oko 11 godina zadobila je povredu natkolenice, ali su njeni roditelji odbili da bude prevezena u bolnicu, kazala je Macura.

Ženska osoba stara oko 16 godina zadobila je povrede glave, tela i razderotinu šake, kratkotrajno je gubila svest i pod sumnjom da ima potres mozga prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Dečak uzrasta oko 13 godina zadobio je povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći.

Žena stara oko 68 godina je u udesu oko 05.55 časova na Zrenjaninskom putu zadobila povredu oba kuka, a prevezena je u Urgentni centar, navela je Macura.

Dve osobe su povređene oko 20.50 časova na uglu ulica Karađorđeve i Braće Krsmanović, od kojih je jedna stara 22 godine imala povredu glave i istegnuće vrata, a drugi mladić star oko 22 godine zadobio je povredu glave i istegnuće vrata, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

U udesu oko 21.25 časova u Bubanj Potoku jedna osoba stara oko 57 godina zadobila je povrede glave, grudnog koša i slabinskog dela leđa i istegnuće vrata, a prevezena je u Urgentni centar, istakla je Macura.

Muškarac star oko 29 godina je u udesu oko 19.10 časova u Bubanj Potoku zadobio povredu ramena, ali je odbio da bude prevezen u bolnicu, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 07.00 časova obavila 119 intervencija od kojih 27 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Izvor: b92.net

Pogledajte još