PRESLATKA DEVOJČICA JE ROĐENA KAO DEČAK: A onda joj je jedan trenutak promenio život (VIDEO)

Kori Mejson bila je devojčica zarobljena u telu dečaka, i zbog ženstvenog ponašanja trpela je zlostavljanje svojih vršnjaka. Kada je jednom prilikom gledala emisiju o transrodnoj devojčici poverila se svojoj majci da se oseća isto kao i ona.

Njena porodica obratila se stručnjacima za promenu pola, koji su ih posavetovali da sačekaju dok Kori ne napuni 14 godina.

Kada je došao trenutak da započne svoju prvu hormonalnu terapiju, njena majka Erika je odlučila da kamerom zabeleži ovaj emotivan momenat za celu porodicu, na koji je Kori čekala godinama.

Predala joj je prvu kutiju terapije u ruke, a devojčica je od sreće zaplakala i bacila se majci u naručje.

"To je bilo to, najvažniji trenutak u našim životima i obe smo to znale. Obe smo plakale i tresle se. Doslovno mi je oduzela dah, toliko me jako stisnula. Nikad nisam osetila toliku ljubav od nje kao u tom trenutku. Bila je to kombinacija čiste sreće i olakšanja za nas obe", ispričala je Erika.

Ona je ovaj video podelila putem Jutjuba i društvenih mreža, znajući sa kakvim problemima se susreću transrodna deca, što je naišlo na hiljade poruka podrške.

Today after waiting 2 1/2 years she FINALLY got her estrogen. I picked it up while she was in school so she had no idea. We have been waiting months for the readiness letter to be finalized and sent to Chicago, so had no idea on a timeline of when it would actually happen. Sorry I had to stop recording because we were both blubbering sobbing fools LOL. September 24 is a day I will remember for the rest of my life. I will post a picture in the comments of how tiny the actual patch is, it's amazing!

Posted by Erica Maison on Thursday, September 24, 2015

Their first Homecoming dance! 󾬏P.S. I cried

Posted by Erica Maison on Saturday, September 26, 2015

Pogledajte još