HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR: Ovnovi - izbegnite rasprave, Riba će čuti uznemirujuću vest

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Mesec u večernjim satima ulazi u opoziciju sa Saturnom i donosi razmišljanja o nečem što vam je veoma važno, moguće o novom poslu od koga mnogo očekujete.Nemojte ulaziti u nepotrebne polemike, posebno sa onima koji vole da vas provociraju. Dajete primer drugima kako treba komunicirati sa onima koji vas nerivraju.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Trudite se da izvučete maksimum iz jedne situacije sa kojom ste suočeni i koja vam ne odgovara u potpunosti ali vi ipak razmišljate po principu da svako zlo ima svoje dobro. Svesni ste da ste mnogima konkurencija i da vas se pomalo plaše.Brinu vas finansije i pokušavate da nađete najbolji način kako da rešite problem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Osetljivi ste na svaku primedbu koja dolazi od kolega pa čak i od onih za koje ste sigurni da su vam naklonjeni. Nečije prisustvo vas iritira, naročito neke žene, ma kog pola da ste, koja vam dosađuje pričajući o svojim problemima.Spremni ste da se borite za neke svoja prava i za svoj stav ma o kome da se radi.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

U kasnim večernjim satima junski Rakovi biće pod uticajem Meseca koji ulazi u vašu astrološku kuću tajni i mogu pomisliti da je pravo vreme da se nekome povere, posebno kada je u pitanju neki nov projekat. Trudite se da uspostavite dobru komunikaciju sa nekim ko bi mogao imati pozitivan uticaj na osobu koja vam je draga. Možda je potrebno da kaže neku lepu reč za vas.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dobro se slažete sa onima koji su spremni da podrže vaše ideje i planove . U večernjim satima Mesec ulazi u Blizance i donosi novu poslovnu ponudu.Ne želite da ni zbog koga gubite dragoceno vreme koje možete bolje iskoristiti ako se oslonite samo na sebe i uzak krug svojih saradnika. Moguća vest od jednog Strelca.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Preopterećeni ste obavezama a to kao da niko ne shvata. Mnogi se trude da vas demorališu kritikujući vas za nešto za šta nema osnova. Nekome je stalo da vam učini po volji ili da vam olakša situaciju u kojoj ste se našli ali vi pomoć ne prihvatate.Poslovi sa strancima donose zadovoljstvo i omogućavaju vam da ostvarite neke svoje planove.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Iskoristite povoljne okolnosti jer ćete moći da se dogovorite sa onima koji su vam posebno veoma dragi oko nečega što je vama bitno. Trudite se da date na znanje Ovnu da ne može da se poigrava vašim strpljenjem. Želite da dobijete objašnjenje od jednog Bika ili nekog Blizanca.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Atmosfera u domu vam ne odgovara, a ni na poslu ako radite u privatnoj firmi jer imate utisak da vam drugi nameću ono što ne želite da prihvatite. Verovatno ćete se potruditi da na svaki način uradite nešto što ste zamislili bilo da se radi o renoviranju stambenog prostora ili o promeni stana. Neko vas savetuje za vaše dobro da to ne učinite.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Veoma ste aktivni na svim poljima, kako intelektualnom tako i na društvenom. Ipak, namanje pažnje poklanjate svojoj fizičkoj kondiciji što se može loše odraziti na vaš san. Budite istrajni u pogledu onoga što ste sebi zacrtali kao cilj.Tranzit Saturna i Meseca donosi priličnu tenziju rođenima u novembru.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Imate veliku potrebu za odmorom i najradije biste voleli da vas svi ostave na miru ali naprotiv, od vas mnogi traže uslugu. Ako imate mogućnost da odete u inostranstvo, to bi za vas bilo najbolje rešenje, bar na nekoliko dana da se izolujete od svih problema.Pokušaćete da nađete najbolji način kako da rešite finansijsku situaciju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Spremni ste da organizujete susret sa nekim ko vam je veoma drag i sa kim ćete svakako želeli da se sretnete, moguće negde na javnom mestu. Trudite se da budete desna ruka u poslu jednom Jarcu koji je prilično deprimiran razvojem situacije na poslu. Sa Rakom ili Blizancima možete takođe da nađete rešenje za nov posao.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Nekome je stalo da vam da na znanje da možete da na njega računate. Ako se radi o osobi koja je sklona čestim promenama raspoloženja, nemojte je slušati, radite po svome. Moguće je da ćete dobiti vesti od jednog Raka koje će vas pomalo uznemiriti.Niste spremni da uradite baš sve što se od vas očekuje.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još