BABA ŽIKA: Veštice zaposele Kristijana, Farma će se završiti u krvi

Poslednja dešavanja na “Farmi”, pre svega uginuće stoke i žestoke svađe među farmerima, nisu iznenađenje za babu Živanu-Žiku Pantović (84), jednu od najstarijih meštanki sela Lisovića u kojem se snima popularni rijaliti. Baba Žika očekuje da će se na imanju tek dogoditi, kako kaže, “mračne stvari”.

- Loše sile su tamo sine. Kad sam bila mlađa nisam smela da idem u taj deo sela - otkriva baba Žika za Nadlanu i napominje da se setila jedne priče od pre 50-60 godina: - Imanje je bilo vlasništvo porodice Vranić. Jedan od njih, neki Stanko Vranić imao je nezgodnu narav. Dva puta je dovodio mladu kući, ali su obe iznenada skončale živote. Kad su mu umrli roditelji, u njegovoj kući i na imanju noću su igrale veštice, pričali su ljudi koji su to videli. Taj Stanko je dolazio na konju u selo. Projahao bi u velikoj brzini obučen u crni ogrtač i nestao iza brda. Plašili su ga se svi.

Iako gazi devetu deceniju života baba Žika svakog dana gleda rijaliti i ima zanimljiva zapažanja o pojedinim učesnicima.

- Kristijan se promenio. Volela sam ga, ali više ne. Mislila sam da je zaista dobar mladić kad je pokazivao strpljenje sa onima koji su ga namerno provocirali. Nešto mu se dogodilo. Pokvario se. Moguće da su ga veštice zaposele kad je spavao napolju. I sine, mnogo ima golotinje. Svako veče se devojke skinu što više, umesto da obuku pidžame. Nazepće, plašim se - zaključuje baba Žika.

 

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.