JEDNOM NIJE DOVOLJNO: Novih pet termina u koncertnoj sezoni Beogradske filharmonije

Pod sloganom „Filharmanija – zato što jednom nije dovolјno“, prvi put će se reprizirati najatraktivniji koncerti iz tekuće sezone. Tako će Filharmonija uvesti pet novih termina za pet najtraženijih koncerata iz pet ciklusa!

Svi oni koji nisu obezbedili mesto u redovnoj sezoni, a želeli bi da se nađu među Početnicima, Iskusnima, Zaljubljenima, Megalomanima i Avanturistima – što su ujedno nazivi ciklusa u novoj koncertnoj sezoni, sada imaju priliku da kroz “Filharmaniju” čuju najinteresantnije koncerte iz ovih programskih celina.

Tako će uz Beogradsku filharmoniju, ne jednom već dva puta, za publiku nastupiti pijanista Piter Jablonski, harfista Zavije de Mestr, violončelista Stiven Iserlis, violinisti Vadim Glucman i omiljeni – Nemanja Radulović! Koncerti će se održavati četvrtkom od 20 časova, na Kolarcu, a termini su 29. oktobar, 26. novembar, 10. decembar, 10. mart 2016. i 7. april 2016. godine. Prodaja kompleta počinje od 5. oktobra, a ulaznice za pojedinačne koncerte se mogu kupiti od 26. oktobra, sve to na biletarnici Beogradske filharmonije i preko onlajn sistema na www.bgf.rs.

Uvodeći pet novih termina, Beogradska filharmonija sledi praksu najbolјih svetskih orkestara koji repriziraju svoje programe. Ovom produkcijskom novinom rešava se i problem velike potražnje za ulaznicama, koje su već godinama rasprodate znatno pre početka sezone.

Pogledajte još