LUBAVNI HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR: Ovan baca oko na drugu osobu, Rak dobija neočekivani poziv

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ako ste u stalnoj vezi preti opasnost od komunikativih zgodnih saradnika, a ako ste muškarac i od mlađih saradnica. Pazite se razlike u godinama, to može da bude mač sa dve oštrice sa kojim nećete umeti dobro da baratate.Nešto vrlo lepo trebalo bi da se dogodi između vas i partnera naročito ako ste dugo u vezi.

BIK (21.4.-21.5.).

Astrološko polje tajni vašeg partnera je naglašeno prisustvom Sunca i retrogradnog Merkura što znači da biste mogli dobiti želju da saznate nešto što on uporno krije od vas. Kod muškaraca je to mnogo naglašenije nego kod žena koje mogu misliti na nekoga ko živi u inostranstvu. Trebalo bi da budete realni u svojim očekivanjima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)..

Pod priličnim ste pritiskom da li da uradite ono što vi želite ili što vam savetuju članovi porodice, roditelji ili osobe koje su dobro upućene u vaš privatni život. Imate utisak da se mnogi mešaju u vaše odluke a sami od njih tražite mišljenje. Neko će vam dati na znanje da nije voljan da pređe preko nečega, moguće da se radi o nekadašnjem partneru.

RAK (21.6. – 22.7)

Postali ste potpuno egzaltirani kada je u pitanju jedan Jarac i najradije biste se samo viđali samo s njim. Dosta vam je obaveza i niste spremni da se previše posvetiteposlu, imate potrebu za svim životnim zadovoljstvom. Dobićete poziv da se sretnete sa jednom Škorpijom ili Ribama.

LAV (23.7.-22.8.)

Materijlani problemi počinju da se rešavaju i ako ste u braku, ona druga strana vam pruža veliku podršku u svemu. Ukoliko radite u medijima, možete se zaljubiti na prvi pogled i poželeti da stupite s nekim vrlo brzo u brak.Nemojte žuriti ako se radi o Vodoliji ili o Ovnu, sačekajte da ih prvo upoznate.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Nemojte oklevati da date na znanjeStrelcu ili Ribama da imate potrebu za romansom, čak iako ne možete da večeras nigde izađete, moguće zbog poslovnih ili porodičnih obaveza. Ako budete dovoljno uporni, osvojićete jednog Lava ako vam je to cilj, ali pitanje je da li je za vas to najbolje rešenje

VAGA (23.9. – 22.10.).

Ovo je jedan od dana u toku koga možete dobiti dokaz koliko se nekom s kim ste povremeno izlazili tokom leta. Ako su vam opsesija jedanLav ili Blizanci, bićete spremni da se vidite sa nekim od njih nezavisno od toga da li su slobodni ili ne. Dobro se slažete sa osobama koje planiraju odlazak u inostranstvo.

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Pokušavate da ne mislite na sve ono što što vam se dešavalo u prošlosti jer vas to u velikoj meri opterećuje. Možda bi bilo najbolje da se suočite sa onim što niste raščistili ne sa partnerima iz prošlosti nego sa samim sobom. Moraćete da napravite presek, ili da se zaboravite na prošlost .

STRELAC ( 22.11.- 21.12.).

Moguća je romansa sa nekim ko podstiče vaše ambicije, ko vam je lojalan i ko je spreman da se bori za vašu ljubav. Veoma vam je važno saznanje da vas partner ceni i da je spreman da se možda imnogo toga odrekne radi vas.Ako vam se dopada jedan Rak, bićete u prilici da se sa njim vidite na nekom većem skupu.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Porodični život je u centru pažnje i najviše energije vam se odliva na posao , bilo da radite u državnoj ili privatnoj službi. Ako nameravate da putujete u inostranstvo, predstoji vam lepo poznanstvo. Nekonov bi vas mogao oduševiti, moguće osoba s posla, ali je pitanje da li će ta osoba biti slobodna.

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.).

Ne bi trebalo da se opterećujete partnerovim preteranim zahtevimaniti da ga kritikujete jer njemu to izrazito smeta. Imate tajne želje o kojima ne pričate a koje možda i nisu usmerene ka njemu. Ostajete dosledni sebi čak i ako vam se dopada neko ko možda nije slobodan.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Današnja pozicija Meseca vam daje mogućnost da raščistite sa nekim pitanjima iz prošlosti, naročito ako su se u vaš odnos mešale starije osobe iz porodice. Ma koliko da ste želeli da ih potisnete ili ste ih već smestili negde u vašu podsvest ona iskrsavaju što ih više potiskujete. Od vas se očekuje akcija ali vi ste ponosni.

Izvor: astrozenit.com

Pogledajte još