LJUBAVNI HOROSKOP ZA 4. OKTOBAR: Bik će imati dan pun uzbuđenja, Lavu sledi sudbonosni susret

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ako ste slobodni, verovatno ste neodlučni i oklevate. Osećate da će uskoro da se situacija popravi, i zaista tranzitna Venera podstiče nešto komuniktaivniji stilali ne i mnogo površniji. Današnja pozicija Meseca čini vas pre nervoznim nego spremnim na bilo kakvav zajedki provod. Moguće da ste opterećeni nekim poslovnim problemima.

BIK (21.4.-21.5.)..

Veoma interesantan dan pun uzbuđenja razne vrste, pun iščekivanja. Nemojte sebi preterano komplikovati život nesigurnošću, odugovlačenjem, skrivanjem emocija. Budite ono što ste i bićete sjajni, posebno u društvu Jarca ili Raka.Trebalo bi da prihvatite poziv za izlazak u neko veće društvo, posebno ako ga organizuje neki drugi Bik.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)..

Pozicija Sunca i Merkura vas čini euforčnim i izuzetno komunikativnim ali ne i do kraja iskreni. Nemojte se ponašati kao da se ništa ne dešava, nego se pridružite većem društvu i pokušajte da se lepo provedete, čak i ako u njemu bude neko ko vam mnogo i ne odgovara. Dobro se razumete sa Lavom.

RAK (21.6. – 22.7)

Što ste zreliji to su bolje šanse za ljubavni život, naročito sa predstavnicima zemljanih znakova,poput Device i Jarca ali izbegnite Bika,jer će izbiti svađa.Sa ovim znakom kao i sa Blizancima ili Rakom veza može biti vrlo burna.Imate veliku potrebu za zajedničkim uživanjima i bilo bi dobro da što više izlazite bilo sami ili sa partnerom.

LAV (23.7.-22.8.)

Ako ste slobodni, na nekom mestu za zabavu srešćete osobu, verovatno tamnokosu koja će vas na prvi pogled privući. Vage vam mogu zadavati ozbiljne probleme svojom ljubomorom, ali i Rakovi mogu biti naporni jer će biti sumnjičavi i prilično posesivni.Trbalo bi da budete veći diplomata i da ne otkrivate svoja osećanja dok ne budete sigurni šta druga strana smera.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Telepatski komunicirate sa nekim ko vam je po duhovnom sklopu veoma blizak, ali sa kim možda nikada niste ostvarili bliži kontakt.Mašta i sanarenje igraju veliku ulogu u vašem ljubavnom životu i najverovatnije da mislite da vas osoba koja vam se dopada ni ne primećuje.Međutim vaše šesto čulo vas ne vara, osećanja su uzajamna.

VAGA (23.9. – 22.10.).

Priželjkujete romansu sa osobom koja je jako zauzeta i to rešavanjem vrlo praktičnih problema ili na poslu. Moraćete da imate strpljenja za nju ako želite da budete zajedno. Nesigurnost u sebe i potreba da sve svoje ljubavne probleme rešavate uz pomoć alkohola ili stiumalitivnih sredstava može vas dovesti u stanje lažne sigurnosti u sebe.

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Ljubavni život može biti izuzetno interesantan posebno ako budete imali aktivan društveni život. Mesec u Raku i Mars u Devici znači za vaš znak upravo mogućnost da preko prijatelja ili saradnika a moguće i rođaka upoznate nekoga ko će vas imrepsionirati. Takođe je naglašena vaša potreba da vi druge fascinirate.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.).

Najverovatnije da će se pojaviti i još neko i to na poslu ili u vešem neposrednom okruženju ko će vas uglavnom fizički privući jer će odgovarati svim vašim kriterijumima o fizičoj lepoti. Trenutno se nalazite u periodu kada ste veoma prijemčivi za sve što je atraktivno,uključujući tu i suprotini pol.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Ako ste žena a dopadnu vam se Jarac ili Rak dobro se raspitajte da li je slobodan. Neko pokušava da sazna nešto o vama, ide okolo naokolo ne bi li mu to pošlo za rukom.Moguće je da je to i neko koga ste nekada poznavali ili imali sa njim kratak flert. Partner je željan vaše pažnje ali i vaših priznanja za neki njegov uspeh.

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.).

Osoba koja vam se dopada verovatno deluje vrlo atraktivno, ali dobro zna šta hoće. I to što hoće očekivaće da joj vi ispunite,a vi verovatno nećete moći jer je Mesec u Raku što vas prilično demorališe. Tada počinju problemi,kada izbgubite poverenje u sebe.. Čuvajte se osobe rođene u znaku Riba koja bi želela da se umeša između vas i parntera.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Ako ste nedavno nekoga upoznali na putu,može vam se učiniti da je idealnim za vas. Ukoliko se radi o sportisti ili osobi koja se bavi umetnošću,moguće da ste na pravom putu da se zaljubite. Fizički izgled partnera može biti presudan za vašu odluku da li ćete se upustiti u vezu ili ne. Najverovatnije da ćete biti u priličnoj agoniji jer ćete biti razapeti između srca i razuma.

Pogledajte još