BRAT OTKRIO MRAČNU BALERININU TAJNU: Evo zašto se Jelena ponaša tako razuzdano

On je izjavio da se njegova sestra, kako kaže, čudno ponaša i često menja raspoloženje zato što stalno misli na teško bolesnu majku, i strepi da li će je dočekati živa po izlasku iz rijalitija.

"Naša majka je jako bolesna i ne znamo kakav će biti ishod kancera koji ima. Jeleni pada i raste raspoloženje zavisno od toga da li razmišlja o majci, za koju ne zna kako je. U noći kada je Maja mojoj sestri sipala preparat za potenciju, majka je mogla, daleko bilo, da umre. Tu noć je Hitna pomoć u našu kuću dolazila šest puta i bio nam je haos jer nije mogla od šoka da se oporavi. To je bio pokušaj ubistva i mi smo čitavu noć plakali kao deca jer ne možemo da joj pomognemo", priča Miodrag i otkriva koliko je Jelena teško podnela saznanje da za bolest njene majke nema leka:

"Sestra nije mogla da se smiri kada su nam u bolnici rekli da našu majku ne mogu da operišu, već da će je poslati kući, gde će i preminuti. Tada smo pozajmili novac od prijatelja i kumova da bismo našli doktora u Beču da je operiše. On joj je napravio samo kratke rezove ispod pazuha i dojki i nije je sekao kao krmaču. Tada su joj izvukli taj maligni deo, ali njoj i dalje mišići atrofiraju. To je velika boljka za našu porodicu, mene uhvati panika ako se do podneva ne čujem sa majkom deset puta. Uplašen sam jer ona iz čista mira padne u kuhinji, kupatilu i gde god krene".

Iako je to jedna od glavnih tema na imanju, Jelenin brat smatra da ona nije zaljubljena u Kristijana Golubovića:

"Moja bolesna mama kaže da mi sada u porodici imamo još dva brata, to su Kristijan i Ivan Gavrilović. Možda je Jelena malo prešla granicu kada je igrala s Kikijem, ali to je bilo zbog tableta", rekao je Miodrag za Alo, koji tvrdi da će njegova sestra tek pokazati pravo lice.

Nadlanu / izvor: Alo, Kurir

Pogledajte još