LJUBAVNI HOROSKOP: Lav saznaje veliku tajnu, Vodolije - očekujte poziv od jedne zgodne osobe

OVAN (21.3.- 20.4.)

Nekome je stalo da vas zavede ili da bar pokuša da to učini da vidi kakve su mu zavodničke sposobnosti. Delujete pozitivno na okolinu iako je Mesec u Raku zbog čega lako pričate o svojim osećanjima. Želite da ćete maksimalno da se posvetite nekom ko vam je veoma drag, moguće da se radi o kolegi.Trudite se da nađete razlog za pomirenje sa Ribama da biste u stvari svoj život učinite boljim.

BIK (21.4.-21.5.)

Sa partnerom uglavnom vodite razgovore o poslu i o vašoj karijeri. Svesni ste da ste u nečemu pogrešili. Partner podržava vaše stavove mada ste previše hladni, uzdržani i nedovoljno tolerantni prema onima koji zaslužuju više poverenja s vaše strane. Ako ste slobodni, možete očekivati poznanstvo sa osobom koja se bavi umetnošću. Pozicija Meseca čini vas previše senzibilnim i kao da se trudite da pokažete šta osećate prema jednoj Vagi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)..

Dobićete poziv za susret od Bika, Raka ili druge Vodolije. Uspešno krijete svoje prave emocije od jednog Lava.Verujete u dobre namere osobe koja vas često zove ali ste ipak uzdržani. Danas ste prilično hladni kada je u pitanju pokazivanje emocija prema prijateljima ili kolegama ali ste zato otvoreni prema rođacima i članovima porodice. Nekoga želite da vidite ili da nešto o njemu sazante.

RAK (21.6. – 22.7)

Želite da date na znanje svima da niste dostupni za bilo koju vrstu komunikacije jer biste danas najviše voleli da se osamite ili da budete u društvu samo proverenih prijatelja i onih sa kojima imate o čemu da pričate.Neko ko je veoma aktivan, entuzijasta, spreman uvek da negde izađe i ako budete u prilici da se vidite u velikom društvu, svašta je moguće.

LAV (23.7.-22.8.)

Danas imate mogućnost da saznate mnoge tajne i mnogo toga će vas u priličnoj meri zaintrigirati, naročito ako budete čuli od osobe koja vam je draga, od stalnog partnera ili od nekog na koga inače računate. Jedna Vaga zna mnogo više nego što želi da vam kaže, moguće da pomalo koketira sa vama i pokušava da vam se nametne.Dobro se slažete sa jednim Bikom.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Pozicija Meseca i Plutona vas čini pomalo uzdržanim što se ne reflektuje dovoljno na vaš ljubavni život. Ovo je dan kada vam se pruža mogućnost da upoznate nekog ko je veoma atraktivan, poznat i ko vas inače veoma privlači. Takvu mogućnost nećete propustiti.Sačuvaćete hladnokrvnost u svim situacijama osim ako se ne bude radilo o nekom s posla ko pokušava da vas provocira ili da vam stvori osećanje krivice.

VAGA (23.9. – 22.10.).

Verujete da možete da se opustite u društvu nekog ko vam je inače drag. Bićete raspoloženi i želećete da se posvetite društvenom životu.Možete da se maksimalno angažujete oko nekog ko vam je veoma drag, naročito kada je u pitanju jedna Bikom sa kojom ne možete da ostvarite dobru vezu. Nemojte se previše nervirati ako vas jedan Lav bude ignorisao.

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Rođeni početkom znaka mogu očekivati prijatne momente u društvu Blizanaca, Ovna ili Vodolije. Tranzit Marsa i Merkura pogoduje onim komunikativnim i preduzimljivim tipovima vašeg znaka koji su spremni da mnogo toga učine za osobu koja ima je draga ali možda mnogo više da pričaju nego i da na delu pokažu.Ako ste dama Škorpija, očekujete da vam priđe neki Jarac.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.).

Astrološko polje doma i porodice naglašeno je tranzitnim Neptunom u opoziciji sa Marsom zbog čega možete očekivati da vam se javi neko ko bi želeo da sa vama obavi poverljiv razgovor. Imate potrebu da iskreno nekom poverite svoje ljubavne probleme i istovremeno da ih zadržite za sebe. U stvari, verovatno ni sami ne znate šta da mislite o partnerovom ponašanju.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Mekur, vladalac vašeg znaka duhovnsti u retrogradnom hodu u Vagi u znaku u kome nije jak i ako ste Jarac , dobro ste raspoloženi. Dobro se slažete sa jednim za nova poznanstva i ljubav. To je posebno naglašeno kod muškarca, Jarca dok su dame nešto pasivnije.Možete biti veoma raspoloženi bilo da ste rođeni početkom ili krajem znaka dok su oni rođeni u srednjoj dekadi Jarca prilično napeti i nervozni.

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.).

Ukoliko ste vi ili vaš partner poznati ili težite popularnosti, bavite se poslom koji vam omogućava da se istaknete u javnosti, bićete spremni da se jedno drugom nađete pri ruci. Ako ste vi dama Vodolija biće vam potreban savet Jarca ili Škorpije u vezi sa vašim poslom. Ako ste muškarac Vodolija, očekujete poziv od zgodne koleginice.Raspoloženje varira i pred sumrak bićete prilično čudno raspoloženi, nećete znati da li treba da prihvaite poziv za izlazak ili ne.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Očekujete da vam se javi jedna Vaga, neki Rak ili neki Bik. Nestrpljivi ste ali to ne pokazujete i ne želite da se previše nervirate oko nečega što niste u stanju da rešite. Ako ste od skora u vezi na vas ima velikog uticaja vaša partnerka a ako ste slobodni, danas obavezno idite u društvo očekuje vas prijatno iznenađenje ili poznanstvo.Trudite se da ostavite utisak hladnokrvne osobe i čak svesno utičete na sebe i stišavate nezadovoljstvo ili prejake emocije.

Izvor: astrozenit.com

Pogledajte još