Za subotu, 7. novembar 2009.

BEOGRAD, 7. novembra 2009. (Beta) - Naslovne strane beogradskih listova danas su posvećene novom gripu, penzijama i Statutu Vojvodine.

BLIC - O borbi lekara protiv novog gripa list piše pod naslovom "Ne plašimo se gripa, moramo da lečimo ljude", dok je intervju sa predsednikom Izvršnog veća Vojvodine Bojanom Pajtićem naslovljen "Vojvodina je dobila maksimum".

VEČERNJE NOVOSTI - "Virus ušao i u vrtiće!", naslov je posvećen novom gripu, a "Benzin 105,93 dinara", najava je poskupljenja goriva. O pozajmicama za podstanare list piše pod naslovom "Juriš na kredite".

DANAS - "Pokrajinska vlada ostaje u statutu", izveštaj je o statutu Vojvodine, dok je intervju sa stalnim predstavnikom MMF-a u Srbiji Bogdanom Lisovolikom naslovljen "Verujemo da vlada neće praviti 'omaške'". Novom gripu posvećen je naslov "Snažan nadzor na gripom".

POLITIKA - O kandidaturi Srbije za članstvo u EU list piše pod naslovom "Kandidatura zavisi od političke volje", a o usklađivanju penzija - "Inflacija će, ipak, diktirati penzije". "Uvodi se porez na elitne lokacije", izveštaj je o oporezivanju građevinskog zemljišta.

Pogledajte još