MASTER IZ FELACIJA: Otvorena prva škola ORALNOG SEKSA U BEOGRADU!

Muškarci više ne moraju da brinu, njihove partnerke će, napokon naučiti da ih zadovolje na pravi način, a žene mogu da odahnu jer posle ovakvog oralnog seksa svaki muškarac će im piti iz ruke.

Beograđanka Niki Prestige (pravo ime poznato redakciji) otvorila je školu oralnog seksa u užem centru grada. Ova 36-godišnjakinja došla je na ideju da otvori školu jer kako kaže smatra da su naše žene ipak seksualno neosvešćene.

- Odselila sam se u Istanbul jako mlada - u 22. godini. Tada sam videla koliko se naše žene razlikuju od Turkinja, one bi sve uradile da zadovolje muškarca. Od njih sam naučila mnoge tajne oralnog seksa. Sudbina me je nakon dve godine odvela u Milano. Tu sam se bavila manekenstvo, i spletom okolnosti postala majstor oralnog seksa. -

Onda je Niki poželela da se vrati u svoj rodni grad, jer kako kaže nigde kao kod kuće. Sinula joj je fenomenalna ideja -da svoje znanje podeli sa Beograđankama.

Iako se u školu dolazi isključivo preko preporuke, interesovanje je odlično. Najmlađa polaznica ima 24 godine, a zanimljivo je da su sve devojke i žene koje su se prijavile iz dobrostojećih porodica.

Predznanje nije neophodno, možete doći i potpune neuke.


Pogledajte još