VEČE ZA PAMĆENJE: Dejan Matić okupio veliki broj kolega

Ako mi odeš ti“ naziv je pesme sa kojom je Dejan Matić osvojio 3 mesto na Grand festivalu, a ujedno je to i naziv novog albuma koji je promovisan prošle nedelje u jednom prestoničkom restoranu uz veliki broj zvanica i veliko poštovanje kolega, gotovo cele estrade koja je te večeri došla da još jednom podrži rad ovog pevača.

Na albumu se nalazi 10 pesama, a medju autorima se potpisuju Saša Milošević Mare, Bane Samardžić, Dragiša Baša, Biljana Spasić, Dejan Abadić i dr.

Matić, koji je zadovoljan uspehom predhodnog albuma, veruje da će ove pesme još lakše naći put do njegove publike što pesma „Oko nas“ već i dokazuje s obzirom na broj pregleda na You Tube-u i koliko je ljudi pevaju i vole na nastupima.

(old_image)

Na promociji gosti Dejana Matića imali su priliku da premijerno vide tri spota za pesme „Oko nas“, „Ostani“ i „Predgrađe“ koju Dejan Matić smatra favoritom albuma i čiji je kompletan autor Saša Milošević Mare.

Nakon uspešne promocije i poštovanja koje su Dejanu ukazale kolege, prijatelji , saradnici i predstavnici medija pevač ima veliki broj zakazanih nastupa u zemlji i u gradovima bivše Jugoslavije, a čeka ga i medijska promocija novih pesama.

Pogledajte spotove za pesme “Predgrađe” i “Ostani” za koju je muziku uradio Bane Samardžić, tekst Biljana Spasić a aranžman Dejan Abadić.

Pogledajte još