HOROSKOP ZA 7. OKTOBAR: Blizanac pliva u novcu, Škorpije - neko vam spletkari

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Naglašen znak Riba vam ne odgovara da biste imali dobru koncentraciju. Sumnjate u sebe i u odluke koje ste doneli jer biste mogli biti pod utiskom nečega što ste čuli na svoj račun ili na račun onoga što bi trebalo da uradite. Koncentrisani ste na neki nov projekat koji bi trebalo da počnete vrlo brzo. Dobijate poziv od Raka koji pokušava da sa vama uspostavi dobru saradnju.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Možete postići dobar dogovor sa Ribama, Rakom ili Bikom ako budete spremni da uđete u prijateljsko- poslovnu varijantu. Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko vam je oduvek bio drag. Nekome je veoma bitno da sa vama bude u dobrim odnosima. Nemojte propustiti šansu da se pomirite sa nekim ko vam je veoma drag. Moguća je vest o novom projektu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ovaj dan vam omogućava da obavite neke važne poslovne razgovore sa strancima u vezi sa velikom zaradom. Što se finansijske strane tiče ne treba da brinete. Možete očekivati dobike sa više strana, naročito ako ste u poslovnoj vezi sa Lavom, Rakom ili Bikom.Nekome je veoma bitno da vas ima za prijatelja.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Vaš znak je pod dobrim uticajem mnogih planeta koje simbolizuju inostranstvo. Niste raspoloženi da razmišljate o praktičnim stvarima, maštate o velikom poslu sa strancima. Koga danas sretnete, taj će vam biti značajan na duži rok. Možete imati dobru poslovnu ponudu iz prekookeanske zemlje. Nemojte ulaziti u rasprave sa Strelcem ili Lavom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Očekujete podršku od nekog ko živi u inostranstvu, već je afirmisan ili se radi o osobi za koju ste emotivno vezani i sa kojom ćete moći da napravite dobar dogovor. Moći ćete mnogo više da učinite za vašu karijeru, posebno u domenu medija ili sporta uz pomoć starijih kolega.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ostajete pri svom stavu iako će vas neko nagovarati u vezi sa nečim što vam je veoma bitno. Nekome je veoma bitno da bude sa vama u dobrim odnosima. Ukazana je vaša želja da se istaknete u poslu koji vas može proslaviti. Vi ne odustajete od cilja ma šta ko pričao. Moguća vest o velikom novcu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Pokušaćete da napravite neku promenu u svom stambenom ili radnom prostoru. Dobro ćete se osećate u društvu Lava ili nekog Ovna. Dobro se snalazite u društvu arfimisanih osoba koje vam po mnogim pitanjima imponuju. Dan vam donosi neke nove energije koje međutim mogu uticati na vas u smislu smanjene motivacije.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Trudite se da prevaziđte problem sa kojim ste u poslednje vreme suočeni i pokušavate da se ne nervirate zbog nečega na šta ne možete da utičete. Dobro se slažete sa Bikom i Jarcem ali ne i sa Vodolijom. Uvereni ste da neko želi da vam napravi spletku. Dobićete priliku da se istkanete u poslu koji ima veze sa javnošću ali nećete dopustiti nikome da vam nameće svoj ukus.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Trudite se da dobijete u vremenu dok se neka situacija ne raščisti i dok ne budete sigurni šta zaista želite. Imate nekoliko mogućnosti u vezi sa poslom koji bi mogao doneti uspeh u inostranstvu. Imate poverenja u Vagu i Lava i prihvatićete njihove savete u vezi sa poslom u kome nemate dovoljno iskustva. Ako se spremate na put, budite spremni na razne vrste iznenađenja.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Danas možete biti osoba koja je u stanju da se iznervira za bilo kakvu sitnicu, ali i ovo bi mogao biti jedan od boljih dana ako treba da krenete u nove poslove zajedno sa članom porodice ili sa nekim ko je mnogo mlađi od vas. Bilo bi dobro da razgovarate sa Ribama ili Rakom oko nečega što vas u priličnoj meri opterećuje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ovo je jedan od povoljnijih dana za one predstavnike vašeg znaka koji se oslanjaju na mišljenje jedne Ribe, Raka ali ne i Vage. Ovan će pokušati da vas nagovori na ono što vam ne odgovara. Želite da nastavite saradnju sa jednim vatrenim znakom koji vam je oduvek bio prilično naklonjen iako možda previše zahtevan ali ako se budete previše oslanjali na intuiciju, nećete doneti pravilnu odluku.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ovaj dan vam donosi pojačanu društvenost ali i veliku dozu naivnosti. Iak se trudite da napravite malo reda u svom poslovnom životu to vam neće baš lako danas poći za rukom, naročito ako ste u poslovnoj vezi sa Škorpijom ili Jarcem. Moguća je saradnja sa sa Jarcem i Škorpijom. Želite da iskreno razgovarate sa Bikom ili Jarcem a niste sigurni da će vas na pravi način shvatiti.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još