NEKA POLUDI ZA TOBOM: 10 stvari koje muškarce nenormalno uzbuđuju

Svi mi znamo šta uzbuđuje muškarce: gole žene, fotografije golih žena, dodiri golih žena. Ipak, postoje neke stvari koje treba da uradite ukoliko želite da ga dovedete do potpunog ludila.

1. Naprskajte malo svog omiljenog parfema.

Miris je najjača spona sa sećanjima. Ništa više od poznatog mirisa ga neće podsetiti na vas, a na sve to, parfem je proizveden da bi bio atraktivan, da bi privukao pažnju.

2. Dočekajte ga u crvenoj haljini.

Istraživanja pokazuju da je boja posebno povezana sa seksualnim uzbuđenjem. Crvena u tome prednjači. Zato, ukoliko želite da zavedete nekoga, obucite nešto crveno.

3. Jedite pred njim jagode, toplu čokoladu ili picu.

Ili bilo koju drugu hranu koja je ili afrodizijak, ili koja će aludirati na ono što biste volele da mu radite ili da vam radi. Zagolicaćete mu maštu i teško da će se obuzdati pred vama.

4. Golicajte ga.

Ovo se može smatrati i fetišom, ali ipak, vrlo je uzbuđujuće za vikende ujutru, dok ste još oboje u krevetu.

5. Grebite njegova leđa

Mnoge muškarce to uzbuđuje jer se tako u njegovim očima vi predstavljate kao dominantna žena koju on želi i mora da ukroti.

6. Donesite čistu posteljinu.

Istraživanja pokazuju da i muškraci i žene smatraju uzbuđujućim čiste čaršave. To je možda i razlog zašto toliko parova želi da ima seks u hotelskim sobama.

7. Strah

Hvala nauci što nam je i to dokazala: strah je zaista jedna vrsta čudnog afrodizijaka, koja jako lako može da uzbudi muškarca. Uzbuđenje i strah imaju dodirnih tačaka: kratak dah, pojačan puls. Kada vas je nečega strah, možda vaš mozak odluči da umesto toga budete napaljeni.

8. Naučite da ga nasmejete.

Dobar smisao za humor je uvek seksi. Pored oralnog seksa, jedan od najboljih načina da se započne predigra je upravo smeh.

9. Obucite njegovu košulju ili majicu.

Zaista postoji nešto veoma seksi u tome da žena nosi odeću muškarca sa kojim se budi. Iako ni muškarcima nije jasno zašto je to tako, činjenica je da ih to veoma uzbuđuje.

10. Budite pravi štreber kada su u pitanju vaši hobiji.

Tako mu pokazujete da ste toliko strastveni da vas je toga stid. Ne morate da gajite strast prema "muškim stvarima", kao što su igrice ili Zvezdani ratovi, ali, biti strastven, prema bilo čemu, već je sasvim dovoljno seksi.

Pogledajte još