HOROSKOP ZA 08. OKTOBAR: Lav će dobiti ponudu koja se ne odbija, a Vagama zavidimo

OVAN (21.3.- 20.4.)

Imate razloga da razmišljate o nečemu što vam je trenutno još uvek nerešeno pitanje. Trebalo bi da se nečega što se tiče pitanja nasledstva, nekretnina ili nekog sličnog posla koji bi mogao da vam vrlo brzo donese mogućnost uvećanja prihoda. Mnogi vas podržavaju u vezi sa idejom o novom poslu. Venera i Mesec u konjukciji donose moguću vest o novom poslu.

BIK (21.4.- 21.5)

Tranzit Meseca donosi mogućnost razgovora sa onima koji su vam izuzetno naklonjeni a koji se trude da vam pomognu da se adaptirate na neke nove uslove rada koje ako biste prihvatili, imali biste dobru zaradu. Ovo bi mogao biti za vas jedan od boljih dana za finansije.Susret sa Devicom može vam pomoći da nađete rešenje za neki problem sa kojim ste suočeni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Tranzit Meseca donosi mogućnost razgovora sa onima koji su vam izuzetno naklonjeni a koji se trude da vam pomognu da se adaptirate na neke nove uslove rada koje ako biste prihvatili, imali biste dobru zaradu. Ovo bi mogao biti za vas jedan od boljih dana za finansije.Jedna Vaga ili Ribe vam omogućavaju da nađete neki honorarni posao.

RAK (22.6. – 22.7.)

I pored prisustva Meseca u Lavu koji vam daje komunikativnost i tolerantnost, skloni ste da budete pomalo naivni, posebno u odnosima sa Rakovima, Lavovima i Blizancima. Nemojte dozvoliti da vas bilo ko iskorišćava.Nemojte odustati od posla sa strancima ili od plana koji imate kada je u pitanju osoba koja je živela u inostranstvu ili planira da putuje u inostranstvo.

LAV (23.7.- 22.8.)

Dobro se snalazite u kontaktima sa onima koje prvi put srećete. Moguća je ponuda od osoba od koje to nikada ne biste očekivali.Dobro se držite u društvu nepoznatih lica. Mnogi imaju o visoko mišljenje o vama. Mislite na Jarca koji vam je predložio zajednički posao ili neki aranžman koji verujete da bi mogao biti unosan posao, naročito ako se radi o ostrancima.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Dobro se slažete sa osobama koje prave velike planove u vezi sa radom sa strancima jer ste i vi u neku ruku grandoman i pokušavate da se nametnete konkurenciji. Ne zadovoljavate se prosečnim, maštate o velikim poslovima sa strancima.Spremni ste na neku vrstu ustpuka koju od vas očekuju Ribe ili Vodolija. Brinete za svoju reputaciju ali i za odnos sa jednim Jarcem.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Danas ćete se lepo provesti, posebno u društvu Raka, Jarca i neke druge Device. Dan je odličan za rešavanje porodičnih problema ili za završavanje poslova u vezi sa nekretninama, naročito ako imate podršku Lava, Blizanaca ili Jarca. Ako dobijete vest o dobro plaćenom poslu, bilo bi dobro da proverite tačnost tih priča. Ne bi trebalo da izbegavate komunikaciju sa Blizancima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Svoj entuzijazam prenosite na druge, posebno na one za koje znate da vam neće odbiti poziv za saradnju. Trebalo bi da otvoreno porazgovarate sa Jarcem o onome što vas muči.Od jedne Device možete mnogo toga načiti o odnosima sa ljudima iako vam može delovati pomalo konfuzno. Brinete zbog nekog ko pokušava da vas uveri u nešto što vi ne verujete. Potrebna vam je drugačija komunikacija sa Ribama.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Vaše astrološke kuće komunikacija i posla su 'napadnute' Mesecom i Merkurom zbog čega morarte da brzo reagujete i da se naviknete na neku novu situaciju koja će vrlo brzo značiti za vas mogućnost da napredujete u poslu u radu sa Devicom.Nemojte odustati od plana koji ste napravili sa Vagom ili Blizancem čak iako vam se čini da je to danas prilično komplikovano.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Sunce obrazuje izazovne aspekte kako sa mnogim planetama,zbog cega mozete ocekivati uspeh.zbog čega ćete biti veoma raspoloženi i spremni da prihvatite poziv za saradnju koja bi mogla biti za vas veoma povoljna na duži rok. Dopadaju vam se Strelac i neki Ovan.Sa ozbiljnom osobom stupate u komunikaciju i omogućavate joj da sa vama ostvari dobru komunikaciju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Dan bi mogao biti prilično dobar u svakom pogledu jer vam odgovara kako pozicija Meseca u Lavu tako i pozicija Merkura u Vagi. Dobro se slažete sa nekim Ovnom koji vam može postati dugogodišnji prijatelj i saradnik a moguće i nešto više od toga.Ne bi trebalo da odustanete od svojih planova i bilo bi dobro da prihvatite poziv od osobe koja živi u inostranstvu.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Osećate se sjajno u društvu osobe koja podstiče vaše ambicije .Kada je u pitanju saradnja sa nekim s kim se ne snalazite baš najbolje, moraćete da taktizirate, naročito ako se radi o Strelcu koji je mlađi od vas i pokušava da vas nagovori na nešto što vi ne odobravate. Sa Rakom i Škorpijom možete ostvariti dobru komunikaciju ako budete krajnje iskreni.

Izvor: conopljanews/Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.