HOROSKOP ZA 9. OKTOBAR: Vagama stižu pare, Jarac će slagati nekog ko to ne zaslužuje

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Želite da dobijete priliku da se sretnete sa osobom na položaju da biste izneli svoj stav po nekom veoma važnom pitanju. Čekate poziv od jednog Raka u vezi sa poslom koji bi mogao da znači za vas stepenicu više ili mogućnost čestih putovanja. Ako vam je potreban posrednik trebalo da bude jedan Bik i verovatno će vam se preko ukazati prilika da ostvarite saradnju pod vašim uslovima sa Vodolijom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Moguća je ponuda od Blizanaca ili Device, moguće od Vodolije. Ako se radi o nekom preko koga ste svojevremeno uspevali da dođete do dobro plaćenog honorarnog posla, naročito ako se radi o Vagi ili Jarcu, budite spremni da ponovo prihvatite poziv za saradnju. Moguće da se radi o poslu u medijima ili u okviru predavaštva. Dan je povoljan za razgovor o novom projektu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Nervozni ste i nemate sjajnu komunikaciju sa koleginicama ma kog pola da ste. Dopada vam se ideja o zajedničkom poslu sa nekim ko je inventivan i spreman za zajednički oblik saradnje čak i ako ste nekada dolazili u neku vrstu konflikta. Veoma ste ambiciozni i ako budete dovoljno kooperativni moći ćete da ubedite svakog ko vam je drag u ono što želite.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dobijate dobre vesti iz inostranstva. Mogući su dobici u igrama na sreću, posebno posredstvom jednog Lava, Ovna ili Vage. Možete imati uspeha u sportu i umetnosti. Spremni ste da uložite mnogo napora da biste postigli ono za čim težite, naročito ako se radi o poslu sa strancima na duži rok. Ako planirate put, verovatno ćete se prijatno provesti. Nekome je veoma bitno da bude sa vama u dobrim odnosima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Naporan dan za ambiciozne predstavnike vašeg znaka naročito ako imate dosta neostvarenih planova. Trebalo bi da budete mnogo oprezniji u radu sa jednom Vodolijom. Moguć je posao sa osobom prisutnom u javnosti koja je kreativna i spremna da sa vama naporno radi. Osećate se dobro u društvu Škorpije ili Riba koji podstiču vaše ambicije.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Dan pogoduje onima koji se bave umetnošću. Verujete da možete da se pouzdate u jednog Strelca. Ako očekujete da dobijete poziv od nekadašjeg kolege u vezi sa zajedničkim putem, održaće obećanje i biće vam sjajno tamo gde nameravate da idete. Nalazite se u povoljnom periodu za saradnju sa Ovnom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Verujete da možete da se dogovorite sa jednim Bikom ili Vodolijom oko posla koji biste radili na duži rok. Nekome je stalo da vam da na znanje da bi trebalo da razmislite o zajedničkom poslu. Predstoje vam dobici, moguće preko igara na sreću. Pokušavate da budete fer prema nekome ko vas je svojevremeno nečim zadužio. Trebalo bi da se maksimalno potrudite oko umetničkog projekta.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Dan vam donosi nove poslovne ponude ili nove kontakte koji bi mogli biti veoma korisni. Želite da se dogovorite sa jednim Rakom ili Blizancima oko nekih novih poslova koji bi mogli biti veoma korisni. Razmislite o svojoj odgovornosti prema nekome ko vam je drag. Moguće da se postavljate previše autoritativno prema onima koji od vas očekuju više razumevanja.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ovaj dan vam može doneti neke naizgled povoljne poslovne prilike ali je pitanje šta ćete uspeti da iskoristie od svega što vam se nudi. Dobro se osećate u društvu inventivnog saradnika koji vam jasno daje na znanje da na njega uvek možete da se oslonite ali posao koji vam se nudi nije za vas najbolje rešenje.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Jedan od povoljnijih dana u toku kojeg možete da se dogovorite sa jednim Blizancem ili Devicom oko svega što vas u velikoj meri opterećuje. Borbeni ste ali bez jakih argumenata, pa razmislite da li se treba i dalje boriti na dosadašnji način ili nešto da menjajte u svom stilu. Niste naročito iskreni prema onima koji to zaslužuju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Nervozni ste i nedovoljno spremni da se borite za ono do čega vam je stalo nego što je bio slučaj prethodnih dana. Vaša sposobnost za pregovaranje dolazi do izražaja ali niste naročito ubedljivi ako nemate dovoljno dokaza. Ubedićete nekoga da ste u pravu na osnovu činjenica sa kojima raspolažete. Verujete da možete da obnovite saradnju sa jednim Bikom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Od velike koristi vam je sposobnost dobre organizacije posla ali vi se ponašate prilično komotno i nedovoljno ste tolerantni prema Biku ili Jarcu. Nekome ste veoma dragi, moguće jednom Raku koji će se truditi da vam po mnogim pitanjima izađe u susret čak iako možda nije najzadovoljniji saradnjom sa vama ali iz nekih razloga prelazi preko raznih vaših propusta. Očekujete vest o isplati.

Izvor: conopljanews.net

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.