6 MODNIH DETALJA koji će od vas stvoriti super ribu

Svaka žena je lepa na svoj način. Ipak, dešava se da samoj sebi niste dovoljno seksi ili baš želite da privučete nečiju pažnju. Uz ovih sedam asesoara će to biti jako lako za izvesti.

1. Štikle

Dok ste na štiklama, vaše telo je primorano da stoji drugačije nego inače. Vaše grudi i pozadina će biti istaknutije dok ste u visokim potpeticama. Plus, vaši kukovi će se kretati na izuzetno zavodnički način.

2. Crna haljinica

Sa njom nikada ne možete da pogrešite. Pored toga što je crna jedna od najseksi boja te zbog toga privlači pažnju, ova haljina će učiniti da u njoj izgledate mršavije.

3. Bluza sa jednim ramenom

Iz nekog razloga, muškarci vole zaobljene delove ženskog tela. Pored toga što muškarce privlače vaše obline, njih neverovatno uzbuđuju i vaša ramena.

4. Nešto crveno

Crvena je boja koja se vezuje za ljubav i požudu. Zato će bilo šta crveno na vama sigurno privući pažnju muškarca.

Ukombinujte crvenu majicu sa nečim svetlucavim, i neće moći da skloni pogled sa vas.

5. Ruž za usne

Ako imate vremena da stavite samo jednu stvar od šminke na lice, neka to uvek bude karmin. Ukoliko želite da privučete pažnju nekog muškarca, vaša usne uvek treba da dođu do izražaja, kako bi maštao o poljupcu s vama.

6. Naočare

One kreiraju simetriju na vašem licu, što muškarci posebno vole da vide. Iskoristite svaki zrak sunca i nosite ih uvek sa sobom.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.