HOROSKOP ZA 10. OKTOBAR: Ovanove očekuje novčani dobitak, a za Škorpije zvezde imaju lepe vesti

OVAN (21.3.- 20.4.)

Finansijska situacija bi mogla da se značajno popravi u svakom pogledu, koliko zahvaljujući vašim ličnim naporima, toliko i zahvaljujući podršci pretpostavljenog ili starijeg člana porodice. Kreativnost će doći do punog izražaja ako pristanete na predlog jednog Raka ili Jarca kojima se dopadaju vaše ideje.

BIK (21.4.- 21.5)

Moguće je da će vam kolege zameriti da ste previše zahtevni ili konvencionalni u svojim stavovima, ali vi ćete pokušati samo da budete maksimalno praktični. Naglašen znak Device čini vas spremnim da napravite dogovor sa nekim koga dugo već poznajte, moguće sa nekadašnjim, prilično nezgodnim saradnikom. Mogući su neočekivani dobici u novcu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Skoro ceo dan je posvećen pregovorima u vezi sa nekim novim poslom koji bi mogao da bude izvor novih prihoda. Potrebno je da se maksimalno posvetite nekom poslu koji će vam omogućiti da obnovite saradnju sa jednim Lavom ili Strelcem. Moguća povoljna vest od Jarca. Čekate vest od Device u vezi sa putem.

RAK (22.6. – 22.7.)

Aranžmani sa strancima donose konkretne rezultate, ali se dobro pazite onih koji pokušavaju da vam nametnu svoja rešenja, onih koji su prilično svojeglavi i nemaju sluha za vaše ideje.Trebalo bi da se usredsredite na ostvarenje svojih ličnih, davno zacrtanih ciljeva, naročito u radu sa Jarcem. Strelac može biti posrednik u poslu.

LAV (23.7.- 22.8.)

Čuvajte se Vage ili Bika koji će pokušati da vas na neki način iskoriste, što se posebno odnosi na osobe koje žive u inostranstvu i veoma su posvećene karijeri. Trenutno one imaju interes u saradnji sa vama. Nemojte olako davati obećanja, posebno ne onima koji nisu uvek bili fer prema vama. Neko vrši pritisak na vas da se pokrenete iz letargije.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Ne bi bilo mudro da se brzopleto upustite u bilo kakvav poslovni aranžman sa Vodolijom, Ovnom ili Blizancima, naročito ako u ceo projekat treba da se uključe i Rak i Jarac koji često miniraju vaše napore da sprovedete svoje ideje.Neko će biti izrazito uporan da vam se nametne, i može se raditi o Raku ili Lavu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Trebalo bi da što pre dovedete sve svoje poslove u red, jer verovatno radite nekoliko paralelnih poslova. Dobri odnosi sa afirmisanim osobama i onima koji vas podržavaju u vašim ambicijama, posebno sa Jarcima, Škorpijama ili Rakom može doneti satisfakciju i profit. Moguća obnova odnosa sa Ovnom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Mnogo planeta u Devici donosi povoljne mogućnosti na poslovnom planu. Situacija na poslu će biti vrlo izazovna što će samo podsticati ašu ambiciju, što vas drugi budu više ograničavali, to ćete biti ambiciozniji. Mesec u Devici donosi nove poslovne ponude od nekog ko se bavi privatnim bizniom i sa kim imate dobro iskustvo.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Dobro se pazite starijih, iskusnijih saradnika koji će pokušavati da vas nagovore da radite za njih, naročito ako vam ne budu ponudili konkretan finansijski dogovor. Kao posrednik možete se pojaviti neka tamnokosa žena. Rad sa ženama, ma kog pola da ste, mnogo će vam više ići od ruke, naročito ako se radi o Škorpiji, Raku, Jarcu ili Ribama.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Možete doći u iskušenje da uložite novac u neku nekretninu, stan ili vikendicu, ili privatni biznis i za to ćete imati pordšku članova porodice. Ako ste mladi, roditelji će vas podržati po tom pitanju.Takođe postoji mogućnost da pređete u neku veliku firmu koja traži nove kadrove. Imaćete naporan dan ali ćete verovatno biti zadovoljni postignutim rezultatima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Astrološko polje inostranstva naglašeno je tranzitom Sunca a tranzit brojnih drugih planeta preko astrološkog polja neprijatelja, konkurencije i novca znači da ćete najverovatnije imati mogućnost da vodite brojne razgovore sa osobama koje će vam nuditi rešenje za vaše probleme. Situacija nije sjajna, naročito ako imate finansijske probleme ili ste opterećeni kreditima.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Nemojte olako ulaziti u neke nove aranžmane ili davati obećanja u vezi sa poslom koji vas u stvari mnogo i ne interesuje. Sunce u Vagi i Pluton u Jarcu vas čine buntovnim uz brojne planete u Devici ali i opreznim u radu sa vatrenim znacima kao i sa ponekom Devicom. Intuicija vam je najjače oružje protiv sopstvenih grešaka.

Izvor: Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.