HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR: Lavovi - neko će vas izneveriti, Ribe su previše popustljive

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Naglašen znak Device i Vage donosi vam neke nove mogućnosti na poslovnom planu posebno kada je u pitanju partnerski odnos. Ako ste planirali da nešto pišete ili da se bavite poslom koji ima veze sa medijima. Trudite se da nađete nov izvor prihoda preko Device, Ovna ili Jarca. Moguća ponuda za honorarni posao.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Nemojte ulaziti u aranžman sa nekim ko ga ne poznajete dobro. Imate priliku da se sretnete sa osobom koja ima sjajne ideje u pogledu nekog zajedničkog posla, verovatno sa nekim zemljanim znakom. Dobijate priliku da kažete šta mislite na poslu ali ne bi trebalo da tu priliku zloupotrebite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Vaše ambicije su velike i pokušavate da se maksimalno dobro organizujete da biste mogli da postignete sve što želite. Tamna faza Meseca u Devici donosi nervozu i perfekcionizam. Moguća je obnova saradnje sa jednim Lavom, Blizancima, Vagom. Imate više mogućnosti nego što možete da pretpostavite, posebno u saradnji sa strancima.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Očekujete priliv novca iz privatnog posla ali je moguće da će kasniti, naročito ako se radi o medijima ili marketingu. Ipak, u mogućnosti ste da dođete do nekog vanrednog novca, moguće preko medija ili sporta ili u okvru nekog honorarnog posla koji vam nudi dobar prijatelj. Budite realni kada su u pitanju novi poslovi.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Miran dan u toku koga možete mnogo da postignete ako budete dovoljno uporni i energični u radu sa Rakom, Lavom i Ovnom ili ako se bavite nekim privatnim poslom. Nemojte propustiti priliku da se sretnete sa nekim ko dolazi iz inostranstva. Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Niste načisto šta je za vas bolje ali u stvari vi ste se na neki način već opredelili ili smatrate da ste u situaciji na koju i ne možete mnogo da utičete. Ako vam ponudi posao jedna Škorpija, budite polaskani jer će uslovi za rad biti sasvim solidni. Moguća je obnova saradnje sa Ribama.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Mesec u najtamnijoj fazi u Devici uz Mars, Jupiter i Veneru čini vas potpuno opsednutim nekim mislima koje su usmerene ka vašim planovima kako da uz manje novca dođete do bolje zarade. Niste spremni da uložite poveći iznos u nešto što vam ne pruža sigurnost, posebno ne kada je u pitanju posao u firmi gde je mnogo zaposlenih.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Mesec u padu u tamnoj fazi u Devici čini vas konspirativnim naročito ako vaš posao ima neke veze sa uniformama.Moguće da razmišljate o nekom novom poslu koji biste mogli obavljati u okviru timskog rada sa zemljanim znacima. Verujete da je moguće da o roku obavite posao i nemojte se nepotrebno nervirati ako vam Lav ili Blizanci ne budu ukazali poverenje po nekom bitnom pitanju.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Bilo bi dobro da se povežete sa saradnicima ili poslovnim partnerima koji imaju više iskustva u radu od vas, posebno ako radite sa osobama koje često imaju primedbe na vaš rad. Možete imati uspeha u medijima, trgovini ili turizmu. Vaše ideje mnogima se dopadaju i vi ste spremni da uđete u poslovni odnos u kome bi svi imali dobru zaradu ali niste sigurni na koga možete da se oslonite.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Neko će vam se javiti oduševljen novom idejom u vezi sa novim poslom u kome planira i vas kao važnu osobu na koju misli da može da se osloni. Mogao bi preneti na vas svoj entuzijazam ali trebalo bi da budete mnogo realniji i da ne podlegnete uticajima sa strane jer se može raditi o poslu koji ne donosi naročiti profit.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Budite oprezni kod ulaženja u bilo kakve partnerske i finansijske odnose, naročito sa vatrenim znacima. Može vam se učiniti da je neka ponuda veoma privlačna ali u stvari, pitanje je šta će biti od tog posla. Moguć je uspeh u radu sa Ribama. Neko želi da sa vama uspostavi dobru komunikaciju, moguće Ribe.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ovo bi mogao biti za vas aktivan ali naporan dan u toku koga se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika. Pasivan stav donosi probleme jer vas mogu 'nadigrati' oni koji su lošiji od vas u svako pogledu. Nemojte biti popustljivi pred jednim Rakom.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još