TRI SAOBRAĆAJKE NA BEOGRADSKIM ULICAMA: 4 osobe povređene

U udesu, koji se dogodio oko 01.50 časova na autoputu, mladić star oko 20 godina kao vozač i muškarac star oko 28 godina zadobili su povrede glave, a prevezeni su u Urgentni centar.

Muškarac star oko 48 godina kao vozač je u udesu oko 19.15 časova u Ulici Ace Joksimovića zadobio istegnuće vrata i povredu desnog ramena, a prevezen je u Institut za ortopediju na Banjici, istakla je portparol Hitne pomoći.

Hitnoj pomoći je javljeno da se oko 06.10 časova kod naplatne rampe Bubanj Potok u pravcu prema Vrčinu dogodio udes u kojem je lakše povređena jedna osoba, a na licu mesta intervenisala je Hitna pomoć Grocka.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 117 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 269 intervencija od kojih 54 na javnim mestima.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom i malignitetima, dodala je Macura.

Portparolka Hitne pomoći je savetovala adekvatno oblačenje, uzimanje voćnih napitaka, podizanje imuniteta, provetravanje prostorija i oprez u saobraćaju.

Izvor: b92.net

Pogledajte još