HOROSKOP ZA 13. OKTOBAR: Blizanac se svađa sa svima, Strelčevi - neko vam sprema podvalu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Bespotrebno ste malodušni i dopuštate sebi da vas drugi pokolebaju. Pritiska vas osećanje nemoći da rešite jedan važan problem, posebno u vezi sa inostranstvom, naročito ako ste martovski Ovan. Osoba u znaku Strelca ili Raka je prototip osobe koja vam, na neki način, staje na put ali uglavnom samo u vašoj mašti. Moguć je naprotiv dobar poziv za saradnju.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Dopada vam se ideja o poslu sa nekim sa kim nemate mnogo dodirnih tačaka.Vi ste u priličnoj meri iscrpljeni a niste toga svesni.Nemate mnogo šta da ponudite partneru osim priča o poslu i svojim brigama.Nepotrebno strepite da bi mnogo toga moglo da krene u pogrešnom pravcu. Od vas mnogo toga zavisi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Položaj mnogih planeta deluje na vas iritantno i vi ćete biti spremni da uđete u nov posao samo pod vašim uslovima. Vaši saradnici ne shvataju šta hoćete od njih,i zato bi bilo dobro da pokažete više strpljenja. Skloni ste svadjama čak i sa onima koji su vam dragi, ma ko to bio. Imate način kako da se dogovorite oko zajedničkog puta.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Položaj mnogih planeta deluje na vas iritantno i vi ćete biti spremni da uđete u nov posao samo pod vašim uslovima. Vaši saradnici ne shvataju šta hoćete od njih,i zato bi bilo dobro da pokažete više strpljenja. Skloni ste svadjama čak i sa onima koji su vam dragi, ma ko to bio. Imate način kako da se dogovorite oko zajedničkog puta.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Položaj Meseca u Vagi u potpunosti odgovara većini predstavnika vašeg znaka jer osećate da imate nečiju podršku, moguće osobe koja je često na putu ili koja je iz drugog mesta rođenja. Verujete u dobronamernost jednog Raka ili Bika koji vas često kritikuju za vaše dobro.Trudite se da nađete najbolji način kako da se istaknete u javnosti.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Naporan dan jer se od vas očekuje da pokažete više inicijative i da preuzmete stvar u svoje ruke po mnogim pitanjima. Verujete u mogućnost ostvarenja želja, naročito kada je u pitanju saradnja sa strancima ili osobama koje se bave trgoviom, sportom ili gajenjem rasnih životinja.Osećate se dobro u društvu jednog Lava.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Pokušavate da nađete izlaz iz situacije koja vas prilično brine i verovatno ste ljuti na one koji su vam što svesno što nesvesno napravili lošu uslugu ili su vam dali na znanje da morate da prihvatite ono što dobijete, ma šta to bilo.Nekome je veoma bitno sa vama bude u dobrim odnosima, moguće da se radi o jednom Raku.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Neko će želeti da se sa vama sretne negde gde ne biste imali prilike da vas neko vidi, naročito ne kolege sa vašeg posla. Želite da se maksimalno posvetite nekom novom poslu ali vam mnogo toga ne odgovara, naročito ako ste mladi i inače kritički nastrojeni prema društvu.Verujete da možete da ubedite Jarca u svoje dobre namere.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Smatrate da neko pokušava da vam u finansijskom smislu napravi manju podvalu. Moguće je da vam neko nešto duguje i vi ćete pokušati da ostvarite svoja prava.Trebalo bi da naučite pravila igre i da budete manje direktni ili manje otvoreni, ako nameravate da postignete uspeh. Prepuna planeta astrološka kuća javnosti čini vas nesigurnim u sebe jer je u njoj mlad Mesec.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Stanje vašeg duha nije dobro, jer se Mesec nalazi u Vagi u napetom aspektu sa Uranom i ako ste inače malodušni, to je danas utoliko naglašenije ako ste nekom nešto obećali što ne možete da ispunite. Ovakva pozicija Meseca navodi vas na negativna razmišljanja i strah od mogućeg neuspeha ili smatrate da ste izloženi izazovu kome ne možete da odolite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Sunce je slabo u Vagi, gde je i mlad Mesec a vi ste ipak znatno aktivnijii fizički i mentalno, sa bezbroj novih ideja. Romantičan dan za kreativne Vodolije koje se bave umetnošću i za one koji žele da nešto urade u životu, imaju velike ideje i pokušavaju da se organizuju i srede, prvenstveno svoje finansije.Ovo je dan dobar za one koji imaju inspiraciju za nove poslove.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Verujete da ćete svojim uticajem doprineti da vam neko pomogne u vezi sa velikim projektom. Svojim ubeđivanjem postići ćete da vam Jarac i Škorpija daju saglasnost u vezi sa novim poslom koji bi mogao da vam donese veliku popularnost ali takođe i veoma leše prihode. Ako vam neko duguje novac, moguće da će vam se danas javiti.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još