Za ponedeljak, 9. novembar 2009. godine

BEOGRAD, 9. novembra 2009. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama danas pišu o novom gripu i poplavama u Srbiji, obeležavanju 20. godišnjice pada Berlinskog zida kao i o pobedi Novaka Đokovića na teniskom turniru u Bazelu.

ALO - O širenju virusa novog gripa "Još dve žrtve gripa u Užicu! O pobedi Novaka Đokovića na teniskom turniru u Bazelu "Novak Đoković razbio Federera u rodnom gradu".

BLIC - O novom gripu u tekstu "Novi grip ne sme da zaustavi život". O poplavama u Srbiji pod naslovom "Požežani kivni na Užičane što nisu otvorili branu". O pobedi srpskog tenisera Novaka Đokovića na turniru u Bazelu u tekstu "Đoković kralj Bazela, Federer tuguje".

VEČERNJE NOVOSTI - O novom gripu u Srbiji u tekstu "Dve smrti za nepunih 10 minuta!" O poverenju građana u banke pod naslovom "Devize pune sefove". O kontroli namirnica koju su vaterinarska i poljoprivredna inspekcija sprovele u beogradskim prodavnicama "Dve tone mesa na bacanje".

GLAS JAVNOSTI - Pod naslovom "Srbija strahuje" o najavi proglašenja epidemije novog gripa u Srbiji. O trijumfu Novaka Đokovića u Bazelu "Lov na Federera".

DANAS - Povodom 20 godina od rušenja Berlinskog zida list donosi dve naslovne strane. Na jednoj za list govori ambasador Nemačke u Beogradu Volfram Mas: "Ispunjena obećanja iz 1989. godine". Na drugoj naslovnoj strani list piše o poplavama u Srbiji pod naslovom "Na desetine raseljenih", o novom gripu u tekstu "Sutra proglašenje epidemije?" Novi apostolski nuncije u Srbiji, nadbiskup Orlando Antonini tvrdi "Stav Vatikana prema Kosovu se neće menjati". O proslavi 20. godišnjice pada Berlinskog zida nemačka kancelarka Angela Merkel: "Najlepši dan u skorijoj istoriji Nemačke"

KURIR - pod naslovom "Srušio kralja" list piše o pobedi Novaka Đokovića koji je na turniru u Bazelu savladao najboljeg tenisetra sveta Rodžera Federera.

POLITIKA - O rušenju Berlinskog zida u tekstu "Kada je zid srušen, pala je i država". O novom gripu u Srbiji pod naslovom "Dva pacijenta umrla u užičkoj bolnici". O poplavama u Srbiji u tekstu "Očekuje se povećanje vodostaja u istočnoj Srbiji. O saradnji "Fijata Srbija" i "Trajal korporacije" u tekstu "Još 5.000 punta po modelu staro za novo".

PREŠ - O novom gripu u Srbiji u tekstu "Epidemija od utorka?" O poplavama u Srbiji pod naslovom "Pripravnost u Nišu, Negotinu, Kraljevu, Kragujevcu, Zaječaru..." O trijumfu Novaka Đokovića u Bazelu pod naslovom "Novak Đoković pobedio Federera u njegovom rodnom Bazelu".

Pogledajte još