HOROSKOP ZA 15. OKTOBAR: Ovan će biti prevaren, Vage - neko će vas nagovoriti na lošu ideju

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Mesec ide ka Saturnu i čini vas prilično nespokojnim po pitanju novca.Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri, da vam ne učini po volji, da vas čak i prevari. Situacija u biznisu nije jednostavna i moraćete, ako se bavite privatnim biznisom ili želite da ga započnete, da budete posebno oprezni u radu sa Ribama, Rakom ili Jarcem.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ovo bi mogao biti za vas aktivan dan u toku koga se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika. Trudite se da date primer kako se treba postaviti prema kolegama kada je u pitanju finansijski dogovor.Ne dozvoljavate da vam bilo ko nameće svoje mišljenje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Podozrivi ste s razlogom i čekate da vam se javi neko na koga inače niste ozbiljno računali ali ste se potajno nadali da bi mogao da vam bude desna ruka u poslu. Neće vas izneveriti Škorpija i Jarac, neka Vaga će vam dati koristan savet ako vam je potreban a sa Vodolijom niste načisto kakav odnos da uspostavite. Ne ulazite u razgovor sa onima o kojima nemate baš sjajno mišljenje.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Verujete da je sve do vas,i kako se postavite i kako plasirate ideju i da ćete moći da ubedite one sa kojima želite da radite da bi trebalo da vas poslušaju. Moguć je posao u okviru trgovine, marketinga ili medija. Moguć uspeh u radu sa strancima. Dobro se slažete sa Jarcem ili Ribama koji imaju kontakte sa strancima ili koji često putuju.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Veoma ste akvitni ali ne dozvoljavate da to utiče na vaš društveni život, naročito ako treba da zaključite neki veći posao. Pokazujete veliko interesovanje za aktivnosti Riba,Ovna ili Lava. Kontakti sa Vagama i Rakovima mogu doneti neke nove ideje kada je u pitanju projekat na kome biste mogli dobro zaraditi.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trebalo bi da mnogo realnije sagledavate situaciju u kojoj se nalazite naročito po pitanju posla i to ako ste rođeni početkom znaka. Nemojte ulaziti u rasprave sa Ovnom niti sa majskim Blizancima. Ponuda za saradnju sa Strelcem biće ono na šta ste dugo čekali ali vas možda više neće nešto naročito interesovati.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ako spadate u praktične Vage koje konstruktivno razmišljaju, realni ste i ne želite da rizikujete, možete se lako dogovoriti sa Bikom ili Rakom oko posla koji vas interesuje. Ipak, mlađa osoba vas može nagovoriti na nešto sa čime se vi intimno ne slažete i zato budite oprezni u poslovnim pregovorima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka možete očekivati prijatan poziv od nekog ko radi u velikoj marketinškoj agenciji, u finansijskoj instituciji ili u stranoj firmi. Dobićete poziv od Jarca ili Bika i najverovatnije ćete uspeti da se dogovorite u vezi sa nastavkom saradnje.Imate mogućnost da nastavite saradnju sa Ribama.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Verujete da će vam jedan Blizanac ii Vaga pružiti još jednu šansu i da ćete moći da nađete interes u nastavku saradnje sa onima koji su vas omalovažavali. Preosetljivi ste i previše burno reagujete na nepravdu. Dan je povoljan za one koji žele da sebi obezbede specijalizaciju ili razmišljaju o nekoj vrsti usavršavanja.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Trudite se da ostavite povoljan utisak na nekog koga treba da ubedite da ste u pravu ili da bi trebalo da prihvati vašu ponudu. Saradnja sa vodenim znacima, ako je ranije ugovorena, može doneti profit i dobre poslovne veze. U protivnom, ne insistirajte na nečemu za šta niste sigurni da će vam doneti bilo kakvu korist. Dobro se slažete sa Devicom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Obnova saradnje sa Ovnom, Vagom, Bikom ili nekom drugom Vodolijom čini vas spremni da se prihvatite velikih poslovnih poduhvata. Mesec u Škorpiji budi u vama nostalgiju, posebno za vremenom u kome ste bili produktivniji. Imate potrebu i želju da obnovite veze sa nekadašnjim saradnicima.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Imate dovoljno ideja ali i vremena i energije. Nećete moći da uradite sve što biste želeli i bićete u prilici se dogovorite sa nekim ko vam je veoma drag i blizak, da preuzme neke od vaših poslova. Radite sa velikim nadahnućem i inspiracijom. Ako sarađujete sa firmama na nemačkom jezičkom području, budite oprezni pri sklapanju dogovora.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još