HOROSKOP ZA 19. OKTOBAR: Blizanac će se razočarati, Vodolija gubi živce

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Osećate se pritisnutim sa više strana od onih koji vam postavljaju nekakve uslove i očekuju od vas da ih u svemu sledite. Imate mogućnost da se sretnete sa Rakom, Ovnom, Ribama ili Vagom i da razmotrite mogućnost dalje saradnje sa strancima. Moguć je poziv na put.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Neko namerava da vam ponudi dobro plaćen posao ali vi nećete biti načisto da li da ga prihvatite, naročito ako treba da se sretnete sa dugogodišnjim kolegom u vezi sa razradom projekta koji ste vi osmislili. Sledite svoju intuiciju i savete starijih, naročito ako ste mladi i bićete u prilici da nađete pravo rešenje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Trudite se da fascinirate nekog ko od vas očekuje mnogo i ko je spreman da vam pomogne po pitanju dalje razrade posla. Neko će želeti da sa vama radi na ozbiljnom poslu koji zahteva i dobru fizičku kondiciju. U toku večeri se možete osetiti umornim i prilično razočaranim zbog kašnjenja u poslu.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Iskorisitite naklonost nekog drugog Raka ili jedne Ribe, Jarca i Škorpije i krenuće vam nabolje.Možete naći način kako da izađete iz problema, posebno poslovnih, ako ste spremni da uložite poveću svotu novca u posao, iako nemate garancije u pogledu uspeha.Dobijate povoljnu priliku za proširenje saradnju sa strancima.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Veče je mnogo bolje za julske Lavove, posebno ako treba da razgovaraju o nečem bitnom sa jednim Bikom ili Rakom dok biste tokom dana mogli obaviti potrebne razgovore sa šefovima i saradnicima, naročito ako ste rođeni posle 10.avgusta. Ne odugovlačite sa donošenjem važne odluke.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Tek u kasnim večernjim satima moći ćete da nađete zajednički jezik sa onima sa kojima inače ne uspevate lako da se dogovorite čak ni oko sitnica, naročito ako ste u zrelim godinama. Što je odgovorniji vaš posao to ste skloniji da verujete da neko radi nešto protiv vas.Trudite se da nađete bolje radno mesto.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Ovo bi mogao biti jedan od uspešnijih dana jer praktična strana veše ličnosti dolazi do punog izražaja. Verujete da možete da uverite jednog Lava da treba da vam veruje kada mu dajete savete za njegovo ali i opšte dobro. Jedan Rak je spreman da vas u nečemu zameni i učini uslugu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Vaše ambicije nisu male ali niste naročito organizovani ili se ne usuđujete da krenete u nove poslove bez podrške onih na koje računate. Verujete da će vam jedan Strelac dati koristan savet ali ako se dvoumi u poslednje vreme, pitajte Ribe i Raka za sve što vam je nejasno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Ovo bi mogao biti za vas naporan dan i vi ćete ulagati velike napore da biste ubedili pretpostavljenog ili kolege koji su višeg ranga od vas da vam pruže šansu kada je u pitanju posao koji bi mogao da bude profitabilan. U večernjim satima predstoji susret sa nekim ko vam je oduvek bio naklonjen.Imate predstavu o načinu na koji treba da rešite problem.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Jedan od aktivnijih dana u toku kojih ćete više biti skloni da slušate druge ili da ispitujete mogućnost proširenja saradnje, da sledite savete kolega nego što ćete želeti da vi date inicijativu. Veoma vam je važno da znate s kim radite, od toga zavisi uspeh projekta.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Naporan dan posebno za one koji žele da sve završe što je moguće brže i koji nemaju mnogo nerava da se raspravaljaju ili ubeđuju oko nekih bitnih pitanja. Nemojte insistirati na svom stavu ako niste sigurni da ste u pravu ili ako znate da bi to moglo doneti nekakve probleme u radu sa šefom.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Veče je bolje dok je dan prilično stresan a vi nedvoljno spremni da uđete u neki ozbiljniji poslovni aranžman, naročito ako nećete biti vodeći u poslu. Budite spremni da se sretnete sa Rakom, Vagom ili Blizancima u večernjim satima, čućete nešto zanimljivo. Nekome je potrebna vaša pažnja.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još