NEDELJNI HOROSKOP 19. 10 - 25. 10: Blizance očekuju ljubomorne scene, Vage će sresti nekog iz prošlosti

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Posao - Prva dva dana perioda bićete prilično nezgodni za svaki oblik saradnje, nećete biti previše kooperativni.

Ipak, jedan Rak ili Blizanac mogu vas ubediti u ono što žele, ako budu imali jake argumente.

Novac - Ulaganje u nekretnine može biti mač sa dve oštrice, pazite šta kupujete, u šta ulažete i za šta se zadužujete.

Ljubav - Ako ste od nedavno u vezi, ne bi trebalo da imate nikakvih problema, osim ako se familija vašeg partnera ne meša u vaš odnos. Slobodni Ovnovi biće očarani osobom koju će upoznati na nekom većem skupu.

Zdravlje - Pazite se u saobraćaju.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Posao - Ne odustajete od svojih planova u vezi sa jednim Blizancem ili Devicom, čak i ako ne budu želeli da sa vama sarađuju. Uspećete da ih ubedite da treba da vam se pridruže u jednom projektu koji je više nego isplativ za vas.

Novac - Finansijsko stanje se popravlja. Preko Raka, Jarca i Škorpije najbrže rešavate problem, posebno ako se radi o kreditu.

Ljubav - Pokušavate da držite tempo sa jednom Škorpijom ili drugim Bikom, mada stalno čekate poziv od nekoga ko vam se ne javlja. Ako se radi o osobi koja je zauzeta, budite strpljivi. Moguće je da ta osoba na neki način iskušava vaše strpljenje.

Zdravlje - Smanjite obroke ili promenite način ishrane.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Posao - Još nije trenutak da ulazite u ozbiljnije aranžmane ili partnerske poslove, posebno ne sa Vagama ili Škorpijama. Najjači ste kada računate samo na sebe. Ako se bavite sportom, predstoji vam put u inostranstvo.

Novac - Finansijsko stanje nije loše, ukoliko ste na vreme novac uložili u neku nekretninu. Razmislite o načinu kako da osigurate siguran izvor prihoda.

Ljubav - Ako ste mladi i u vezi sa nekim ko često putuje, verovatno vam je teško da mu budete verni, jer izazivate pažnju gde god se pojavite. Ukoliko ste od nedavno u braku, možete očekivati ljubomorne scene.

Zdravlje - Više se odmarajte.


RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Posao - Osećate priliv kreativnih ideja i pozitivne energije kada je u pitanju posao, posebno sa Ovnom ili Škorpijom. Ne pristajte ni na kakav kompromis sa onima koji vam ne odgovaraju i nemojte se raspravljati sa muškarcima, pogotovo ne sa Ovnom i Škorpijom.

Novac - Ako nameravate da ulažete novac u stambeni prostor, situacija nije najpovoljnija, naročito ako želite da to učinite posredstvom Lava ili Vodolije. Moguć je priliv novca iz inostranstva.

Ljubav - U ljubavi ste predusretljivi. Neodoljivo vas privlači neko ko uopšte nije za vas, naročito po svom temperamentu. Ako ste žena, imate više šanse da osvojite naklonost osobe koja vas interesuje nego ako ste muškarac. Imate jaku konkurenciju koje možda niste ni svesni.

Zdravlje – Nesanica.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Posao - Prihvatite ponudu da se uključite u posao sa mlađim kolegama ili saradnicima koji rade sa strancima. Ako ste konkurisali za stručno usavršavanje u inostranstvu, mogući su manji problemi.

Novac - Srećne okolnosti idu vam naruku još ove sedmice. Zato bi bilo dobro da što pre regulišete sva dugovnja i vaša prema drugima i drugih prema vama. Ne verujete onima koji vam stalno obećavaju isplatu.

Ljubav - Ako ste slobodni, a dopada vam se neko s kim niste dovoljno bliski, pružiće vam se prilika da ga sretnete. Možete očekivati zanimljivu sedmicu, posebno ako budete imali bogat društveni život.

Zdravlje - Ne izlažite se velikim naporima, posebno u grupnom sportu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Posao- Imate utisak da vam malo toga polazi za rukom i da još niste sreli poslovnog partnera koji bi bio u stanju da vam pruži odgovarajuće uslove. Predstoji vam rasprava sa kolegama, posebno Blizancima, Rakovima i Vodolijama.

Novac
- Pokušavate da držite kontrolu nad finansijama, ali vam to ne polazi za rukom. Neko će vam ponuditi pomoć ili će podržati vašu ideju u vezi sa ulaganjem novca u privatni biznis.

Ljubav
- Ako imate stalnog partnera on vam pruža dovoljno razloga da budete zadovoljni, čak i ako se njegova familija meša u vaš odnos. Nemojte se stideti svojih osećanja. Mogli biste vrlo lako doći u situaciju da sa nekim doživite mnogo lepih zajedničkih trenutaka.

Zdravlje
- Uzimajte multivitaminske preparate.


VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA


Posao - Bilo bi dobro da se više angažujete u okviru novog posla, a ne da maštate o nečemu za šta nemate dovoljno energije, ili niste sigurni kako biste bili prihvaćeni. Ako radite sa strancima, mogući su nepredvidivi problemi početkom i krajem perioda.

Novac
- Predstoji vam više manjih dobitaka, ili nešto manji prihod od očekivanog. Imate plan kako treba da se postavite da biste došli do novca koji vam je potreban za početak novog posla.

Ljubav
- Ako ste slobodni, predstoji interesantan susret sa nekim koga površno poznajete, moguće sa nekog putovanja ili ga viđate u prolazu. Neko će pokušati da vas nagovori da prihvatite poziv za izlazak. Ako se bude radilo o Jarcu ili Devici, budite oprezni. Izbegnite porodične rasprave.

Zdravlje
- Povremeno ćete biti skloni melanholiji.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Posao - Možete biti na udaru kritike onih koji vas smatraju konkurencijom. Prikupite snagu i dogovorite se sa nekim ko vas u stvari veoma nervira, ali vam je bitan za posao.

Novac
- Mogući su povremeni manji novčani dobici. Trebalo bi da regulišete nekakvu papirologiju, ali se ne nervirajte previše ako ne budete dobili sav novac koji vam neko duguje.

Ljubav
- Ne odbijajte poziv Vage za izlazak, čak i ako se bude radilo o tajnoj vezi, veoma ćete se lepo provesti. Imate mogućnost da sredite svoj život i da ostvarite lepu ljubavnu vezu. Moguće je da imate veoma ljubomornog partnera.

Zdravlje
- Čuvajte se promaje.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Posao - Ako ste rođeni u prvoj dekadi znaka pazite se lukavosti jednog Raka ili Lava, a ukoliko ste rođeni u poslednjoj dekadi budite otvoreni za svaku vrstu saradnje sa Ovnom ili Vodolijom. Možete imati uspeha u umetnosti ili sportu.

Novac
- Ne odustajte od onoga na šta imate pravo. Uspećete da nagovorite osobe da vam vrate novac koji vam duguju. Dobićete dobar savet od Škorpije ili Jarca.

Ljubav
- Pred velikim ste dilemama kada je ljubavni život u pitanju, naročito ako ste u vezi sa Devicom. Moguće da oboje previše radite, ili ste skloni da zanemarujete partnera. Mogli biste lako da sredite svoje probleme samo ako biste bili malo uviđavniji. Ukoliko ste od nedavno u vezi, moguće je zajedničko putovanje.

Zdravlje
- Ne odustajte od rekreacije, samo ne po suncu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Posao - U fazi ste finiša, samo što kod vas to traje predugo jer ste veliki perfekcionista. Budite spremni na neku vrstu rizika, nemate u stvari mnogo toga da izgubite. Iako ste sumnjičavi pema poslovnim partnerima, mnogo vas više cene nego što mislite. Iskoristite svojih pet minuta i šansu koja vam se pruža.

Novac
- Oslonite se na svoju intuiciju kada je novac u pitanju i uložite ga u posao o kojem već dugo razmišljate. Predstoje dobici u radu sa ženama.

Ljubav
- Privlači vas osoba koju ste nekada poznavali, ali verovatno izbegavate da se sa njom ponovo zbližite. Prilično ste svojeglavi i nespremni na kompromise. Ako ste mladi, možete očekivai lepo poznanstvo i prijatne trenutke udvoje. Ne odbacujete olako naklonost Bika ili Device.

Zdravlje
- Uzimajte hranu sa više kalcijuma.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Posao - Uključeni ste u nove poslove koji vas u svakom pogledu ispunjavaju. Nemojte se demoralisati ukoliko budu iskrsli problemi sa kojima nećete moći lako da izađete na kraj. Neko će vam se naći pri ruci, moguće dugogodišnji prijatelj ili saradnik.

Novac
– Ne uzimajte kredit ako baš ne morate i ne zadužujte se bez neke veće potrebe. Ukoliko želite da uđete u finansijsku transakciju sa Škorpijom ili Jarcem, moraćete da pristanete na njihove uslove.

Ljubav
- Ako ste u braku sa Vagom ili Bikom, verovatno rešavate stambene probleme. Dobri su aspekti za vezu sa Blizancima ili Lavom. Potrebno vam je mnogo strpljenja ako ste dugo u nekoj vrsti zategnutih odnosa sa partnerom, a ne želite sa njim da prekinete odnos.

Zdravlje
- Dobro se osećate.


RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES


Posao - Ne budite nestrpljivi ako očekujete vest od nekoga ko bi trebalo da se pobrine za vaš status na poslu. Imaćete prilike da nađete ono što vam odgovara i to posredstvom Bika, Raka, Škorpije ili Jarca. Nemojte donositi odluku u afektu u vezi sa radnim mestom.

Novac
- Trgovina i mediji su oblasti u okviru kojih možete najviše da zaradite.

Ljubav
- Slobodne Ribe imaju veliku mogućnost da sretnu nekoga ko će im u svemu odgovarati. Vaša potreba za sigurnošću tera vas da često budete u vezi sa nekim ko nije najidealnije rešenje za vas. Ipak, ovog puta intuicija će vas spasti od pogrešnog izbora.

Zdravlje
- Čuvajte se oštrih predmeta, skloni ste povredama.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još