COTRUGLI Business School: Učestvujte na besplatnom Experience E/MBA predavanju

Prisustvom na jednodnevnom MBA predavanju ćete imati priliku da iskusite sve benefite COTRUGLI E/MBA programa:

- Doživećete MBA program

- Upoznaćete predavače

- Proširićete svoj network

- Unapredićete svoje poslovne veštine

- Ostvarićete upisni popust do 3,600 evra

Vodeća poslovna škola Jugoistočne Evrope, COTRUGLI Business School, omogućava menadžerima u Srbiji da učestvuju na besplatnom predavanju iz područja preduzetništva i iskuse vrhunski kvalitet programa koji je završilo preko 1.500 menadžera u regiji.Experience E/MBA predavanje će se održati 10.11.2015. u prostorijama COTRUGLI Business School u Beogradu.

Kroz jednodnevnu radionicu sa profesorom Keith Heron-om, koji ima dugogodišnje iskustvo kao konsultant i profesor na MBA programu u školi Henley, učesnici će saznati više o procesima u preduzetništvu i na šta potencijalni preduzetnici i lideri velikih kompanija treba da obrate pažnju. Radionica se sastoji iz timskog rada i rada na studijama slučaja.

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti preko Online aplikacijskog formulara do 3.novembra 2015.,nakon čega će biti pozvani na konsultacije sa predstavnicima Škole.

Kriterijumi za ulazak u proces selekcije su sledeći:

1.Relevatno radno iskustvo

2.Završen fakultet

3.Znanje engleskog jezika

Predavanje je namenjeno svim kandidatima koji su zainteresovani za upis na E/MBA program tako da se kotizacija ne naplaćuje. Svi učesnici predavanja će ostvariti 20% upisne pogodnosti za generaciju koja kreće u januaru 2016. godine.

COTRUGLI MBA programi razvijaju liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz menadžera u lidera kroz nova znanja, networking i razumevanje poslovanja na globalnom nivou. MBA program je vodeći standard poslovne edukacije u svetu i od velike je važnosti za svakog ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj.

COTRUGLI Business School, kroz tri različita MBA programa (International, Executive i Chief Executive), pruža visokoprofesionalnu poslovnu edukaciju za sve nivoe menadžera. Pored dva edukativna centra u Beogradu i Zagrebu, COTRUGLI ima pet kancelarija u: Ljubljani, Sofiji, Bukureštu, Beču i Dubaiu, čime pokriva tržište od 9 zemalja (Bugarska, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Rumunjska, Slovenija, Srbija, UAE) sa tendencijom daljeg globalnog širenja.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.