KAD SE SUDBINA POIGRA: Imala sam seks sa dva nepoznata muškarca, a onda sam ih srela...

To veče sam izašla sa drugaricom u kafić u kraju.  Super smo se provodile kada su naišla dva nepoznate dečka. Nikada ih do tada nismo videle. Videvši kako se dobro zabavljamo, pridružili su nam se. I krenulo je, jedna,druga, treća tura i već smo bile i suviše pijane.

U jednom trenutku predložili su nam da promenimo mesto i odemo u neku intimniju atmosferu.

Pristale smo ali se drugarice u poslednjem trenutku predomislila. Ja nisam želela da odustanem. Suviše sam se dobro provodila. Pozdravila sam se sa drugaricom i otišla u nepoznatom pravcu, sa praktično dva nepoznata muškarca.

Predložili su mi da odemo u stan kod jednog od njih. Živeo je sam na Vračaru. Alkohol je učinio svoje, kočnice su otkaze i pristala sam bez mnogo dvoumljenja. NIsam bila iznenađenja kada sam shvatila da ćemo imati trojku. Nije me čak bilo ni sramota.

Seks je bio očajan. Koliko god se trudili da budemo opušteni, jednostavno nije išlo. Jedan od njih dvojice uvek je bio višak, sve je bilo neuigrano i bez strasti i pored toliko alkohola.

Nekako smo akciju priveli kraju uz tenziju, smeh i pomalo srama. Otišla sam, nisu znali ni gde živim ni čime sa bavim

Sedam godina kasnije izašla sam sa mužem u restoran da proslavimo godišnjicu braka. Ušao je je jedan od njih, sa suprugom i dvoje dece. Dobro sam prepoznale te oči, samo me je pogledao značajno i nasmešio se. Nasmešila sam se i ja.

Pogledajte još