LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP 19. 10 - 25. 10: Blizance očekuju velike promene, a Ribe raskidaju!

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi će se ove nedelje uglavnom dosađivati, ali od vikenda za njih nastupa period kada mogu početi da osećaju više strasti i ljubomore koju će ispoljavati u emotivnim odnosima. Neki bi mogli da zaspočnu vezu sa osobom iz poslovnog okruženja.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi će veći deo nedelje provesti bez bitinijih promena na emotivnom planu, ali od vikenda će na njih početi povoljno da utiče uslazak Sunce u kuću partnerskih odnosa, pa će slobodni imati više šansi za nova poznanstva kao i za ljubavne veze.

NEDELJNI HOROSKOP 19. 10 - 25. 10: Blizance očekuju ljubomorne scene, Vage će sresti nekog iz prošlosti - See more at: /pocetna/zabava/horoskop/NEDELJNI-HOROSKOP-19-10---25-10-Blizance-ocekuju-ljubomorne-scene-Vage-ce-sresti-nekog-iz-proslosti.a-271217.813.html#sthash.MX36ok5n.dpuf

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Bliznance ove nedelje ne očekuju promene na ljubavnom planu, ali se nekima krajem nedelje može dopasti osoba sa kojom je moguća nova veza. Zauzeti pripadnici znaka će u odnosu sa partnerom želeti više romantike, nežnosti i pažnje.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovima će krajem ove nedelje postati mnogo zabavnije kada je reč o emotivnom planu, naročito ako se nalaze na nekom putovanju gde su moguća vrlo uzbudljiva poznanstva. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će imati bolju komunikaciju.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ovu nedelju provode uglavnom bez većih promena na ljubavnom planu, odnos sa partnerom biće stabilan, ali i prilično nezanimljiv. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti, a nekima se može dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device će ove nedelje biti zabavljene svojom emotivnim situacijom, zauzeti će se od vikenda opuštenije osećati u svojoj emotivnoj vezi. Slobodni najviše šansi za emotivni uspeh mogli bi imati krajem nedelje kada bi mogle započeti novu ljubavnu vezu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vagama ove nedelje može biti interesantno ukoliko negde otputuju, moguća su nova poznanstva koja mogu prerasti u nešto više. Zauzeti pripadnici znaka mogu biti vrlo maštoviti o spremni na povremena eksperimentisanja kako bi osvežili svoju vezu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje emotivnu nesigurnost osećaju do vikenda kada ulazak Sunca u njihov znak može doneti više samopouzdanja, ali i emotivnog zadovoljstava na ljubavnom planu. Zauzete Škorpije će osećati veću emotivnu sigurnost u vezi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelje mogu imati više novih kontakata i mogu se naći u centru događaja pa tako i sami privlačiti više pažnje okoline, ili osoba iz poslovnog okruženja. Krajem nedelje neki bi mogli da se upuste u neku avanturu ili tajnu ljubavnu vezu.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi će ove nedelje dobro da se provedu ako negde otputuju, jer su šanse da tako nekog upoznaju najveće. Nekim pripadnicima znaka će krajem nedelje najviše odgovarati druženje u krugu prijatelja, što je takođe povoljno za nova poznanstva.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje ne očekuju neke promene na ljubavnom planu, kod zauzetih će krajem nedelje porodični odnosi, a time i partnerski odnos dobiti na značaju, dok slobodni pripadnici znaka mogu imati nova poznanstva preko prijatelja ili preko posla.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje mogu osećati manje trzavice u odnosu sa partnerom, ali krajem nedelje će ljubavna situacija krenuti na bolje i oni će ponovo biti ti koji drže stvari u svojim rukama. Neki pripadnici znaka mogu biti skloni ljubavnim avanturama.

Izvor: conopljanews/Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.