KAKO POSLE DA IH POŠTUJEM: Devojka me je oralno zadovoljila, a onda se ljubila s drugim

Prošlog vikenda na otvaranju nove sezone poznatog beogradskog kluba, koji nije u Savamali, već blizu Železničke stanice bio sam u većem društvu. Izašao sam s nekoliko drugara. U klubu su nam se pridružile drugarice koje smo upoznali pre nekoliko nedelja u gradu. Ja i drugari imamo 22, dok su devojke pet godina starije. Dobro smo se zabavljali dok se one nisu napile. U jednom trenutku su se i potukle zato što je jedna piće prolila na drugu. Kad se situacija smirila i one se izmirile nastavili smo da se zabavljamo.

Drugar je otišao s jednom do toaleta da je izje*e. “Hajmo u WC, vodi me u WC”, rekla mi je jedna od starijih devojaka s kojom sam se par puta ljubio to veče i malo vaćario. Nije neka riba, ali smo na posletku otišli. U ženskom toaletu nisu mogla da se zatvore vrata na kabini, pa smo otišli u muški. Posle kraćeg čekanja ušli smo u jednu od četiri kabine. Odmah je prešla na stvar. Skinula je košulju, otkopčala brus i klekla ispered mene da mi pu*i.

Svakih pet sekundi neko je pokušavao da uđe u kabinu, ispred se stvorio red. Jasno sam čuo likove koji su pričali kako će se upišati dok sačekaju da se isprauzni jedna od kabina. Zbog sve te galame meni nije mogao da se digne. Rekao sam devojci da idemo jer od seksa nema ništa. Ona je onako polugola, sa otkopčanom košuljom izašla iz kabine i rekla: “Momci, možete malo tiše, neće da mu se digne”. Bilo me je sramota. Vratila se u kabinu.

Momci su se tiho smejali i zaista utišali. Nastavila je tamo gde je stala. Na jedvite jade sam joj svr*io u usta. Izašli smo kao da se ništa nije dogodilo. Posle sam je video kako se ljubila s nekim starijim likom. I ona će nekome biti dobra žena i majka. Kako da ne.

Kako da imam poštovanja prema ženama kad ih nije blam da ceo grad zna koliko su kur*eva popu*ile za jednu noć.

Pogledajte još