PORODICA FARMERKE U STRAHU: Ona je teško bolesna, bori se za život

Sestra pevačice Bojane Stamenov otkrila je da se ona pre odlaska na ovogodišnji Evrosong u bolnici bukvalno borila za život zbog velikih problema sa astmom.

“Njoj je tada život bio u opasnosti, imala je skoro totalnu opstrukciju pluća, tačnije, nije mogla da diše. Prosto, pluća su joj radila samo sa 30 odsto kapaciteta i tada je hitno primljena u bolnicu. Morala je da bude na kiseoniku, sada na imanju ima isti problem. Čula sam od produkcije da je tražila da ide na inhalaciju”, otkrila je Bojanina sestra Tijana koja kaže da pevačicino zdravstveno stanje dodatno pogoršava svakodnevni stres na imanju, kao i da on ai njihovi roditelji neprestano strepe:

“Pratim stalno Farmu, vidim da se dosta muči i da joj je teško. Na mišićima trenutno gura tu bolest koju ima. Trenutno je dosta stresiraju te svađe i tuče koji se dešavaju, pa se plašim da ne dobije napad astme. Mnogo joj to smeta i treba joj vremena da se vrati. Jedva čekam da ispadne da ne mora da prolazi kroz sve ovo što prolazi na imanju. Našim roditeljima je njen boravak na Farmi dosta teško pao, oni to i ne gledaju. Pošto ja gledam, dnevno ih izveštavam šta se dešava na imanju. Mnogo im je teško i jedva čekaju da se vrati. Mnogo se plaše za njeno zdravlje, voleli bi prvo da dođe kući sa imanja, a ne u bolnicu."

Pogledajte još