SESTRA PRONAŠLA MRTVOG BRATA: Pijani ga pretukli motkama

Telo nesrećnog Molca u kućerku u kome je živeo 20. oktobra našla je njegova sestra Marija, koja je došla da obiđe brata i videla da su vrata od kuće skinuta sa šarki.

Već sa praga videla je da Miodrag nepomično leži na podu, a po podu i zidovima sobička bilo je krvi. U strahu i zebnji prišla je i prodrmala Miodraga, ali je osetila da je telo ukočeno, bez znakova života.

- Dotrčala sam do kuće naše majke, koja je nedaleko od Miodragove, i zvala Hitnu pomoć, ali bratu spasa nije bilo - potreseno je ispričala Marija.

Telo Miodraga Molca je odmah poslato na obdukciju, koja je pokazala da je ubijen. Ubrzo posle toga su uhapšeni osumnjičeni Tot i Šaran.

- Osumnjičeni su naveli da su bili pijani kada su pretukli Miodraga Molca. Navodno nisu hteli da ga ubiju, već samo da ga pretuku. U početku su tvrdili da se ne sećaju svega, a posle su krivicu počeli da prebacuju jedan na drugog - kaže izvor „Blica“ upoznat sa istragom.

Ubijeni Miodrag Molac bio je nadničar i radio je kod imućnijih ljudi u Novom Miloševu.

- Radio je kod mog komšije, dve tri godine, i znam ga iz viđenja. Voleo je da popije i bio je dosadan kada je pijan. Ali nije bio sklon incidentima. Imao je težak život. A ta dvojica što su ga pretukla nasmrt i ranije su bila sklona napadima na ljude, ali i sitnom kriminalu - kaže meštanin Novog Miloševa.

Osumnjičeni Tot i Šaran su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Izvor: blic.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.