HOROSKOP ZA 23. OKTOBAR: Lav će biti isprovociran, Devica zaprošena

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Očekujete vesti od nekog koga ne poznajete baš najbolje ali ste čuli sve najbolje o toj osobi. Nemojte ulaziti u neproverene poslove sa osobama koje vam je preporučio jedan Rak ili neka Riba. Dobro se slažete sa jednim Lavom koji ima priliku da vam donese dobre poslovne ponude od jednog Strelca.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Poslovi kreću s mrtve tačke i vi ćete morati da započnete neki nov projekat ali pod vašim uslovima. Od vas s pravom očekuju da date maksimum od sebe i vi ćete nevoljno pristati na nešto što je u krajnjem slučaju ipak u vašem interesu. Imate mogućnost susreta sa Škorpijom koja vas je oduvek simpatisala.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dobro se slažete sa Vagom ili Lavom i oni su danas znaci koji vam mogu pomoći da rešite neke konkretne probleme u vezi sa kojima se odavno nervirate iako znate da se sa njima morate suočiti. U poslu ste nestrpljivi i nepredvidivi.Verujete da će Vodolija naći način kako da vam pomogne da se snađete na novom projektu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Spremni ste da prihvatite uslove jednog Blizanca ili Vage u vezi sa novim poslom ali strepite od mišljenja Jarca za koga ste uvereni da vam nisu naklonjeni. Devica pokušava da vam pomogne a vi je doživljavate kao nekoga ko vam pravi probleme. Nemojte se nervirati zbog nečega što nema mnogo veze sa vama lično a tiče se radnog mesta.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Kada je Mesec u Ribama vi ste bolećivi, prilično nerapoloženi ili pomalo melanholični. Nemojte dozvoliti nikome da vam nameće svoje stavove i nemojte radi mira, bilo na poslu ili u domu, pristajati na ono sa čime se ne slažete.Ako vas neko bude provocirao veroatno ćete burno reagovati.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Poslušajte Ribe ili Raka, eventualno Ovna u vezi sa bilo čim što za vas predstavlja neku vrstu dileme, naročito kada je posao u pitanju. Ako ste mladi, ambiciozni i eventualno umetnik, možete planirati nov posao ali i brak. Imate dobre ideje u vezi sa poslom ali ste prilično neodlučni i odugovlačite sa donošenjem odluke o početku projekta.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ne odustajte od svojih planova ali ako vidite da vam saradnja sa Jarcem ili Devicom ne ide od ruke, promenite nešto u načinu komunikacije ili napravite drugačiji dogovor. Ako vam posao ponudi Strelac ili Lav, dobo razmislite pre nego što ga prihvatite. Moguće je proširenje saradnje sa Bikom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Imate mogućnost da zajedno sa Jarcem napravite dogovor oko nečega vrlo bitnog. Ako vam neko ponudi nov posao, prihvatite bez oklevanja. Neko će vam omogućiti da se istaknete u poslu ili ako ste mladi da dobijete stipendiju ili neku drugu vrstu pomoći. Umete da cenite pomoć jednog Raka.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dan je povoljan za rad sa strancima ili osobama koje žive podalje od vašeg mesta rođenja. Možete najzad da nađete izlaz iz problema, naročito uz pomoć Device, Blizanaca ili Riba. Imate priliku da se čujete sa nekim koga dugo niste videli. U očekivanju ste poziva od nekog ko poznaje jednog Lava.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Verujete da ćete uspeti da rešite problem i to mnogo lakše nego ranije. Dobićete ponudu od nekadašnjeg kolege u vezi sa poslom koji biste mogli da započnete vrlo brzo, i moguće je da se radi o poslu sa strancima. Dobijate vest od Vodolije koja je jedno vreme živela u inostranstvu i možda još uvek radi za strance.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Pokušajte da problem koji ne možete da rešite i ne rešavate nego ako nije hitno, odložite za neki drugi dan. Mesec u Ribama vas čini osećajnim i spremnim da se nađete prijateljima u nevolji.Moguć je susret sa Rakom ili Ovnom na kraćem putu. Moguća je vest o novčanom dobitku.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pokušavate da se prilagodite zahtevima jedne Vage, Lava ili Jarca u vezi sa poslom prema kome ste prilično sumnjičavi u pogledu mogućeg ishoda. Negativan uticaj ima na vas jedan Rak ili neka Devica koji pokušavaju da vas pokolebaju u vašem stavu.

Izvor: conopljanews.net

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.