HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR: Blizanci će se pomiriti sa nekim, Lavovi biti izmanipulisani

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Imate mogućnost da popravite odnos sa Rakom, Bikom ili Ribama. Ne bi trebalo da se previše ograđujete od Jarca ili Škorpije koji su spremni da se sa vama sretnu negde u nekom većem društvu.

Dobićete priliku da se dogovorite sa Ribama u vezi sa poslom u inostranstvu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ne bi trebalo da se previše opušteno postavljate prema onima koji su vas nečim zadužili. To se naročito odnosi na vama bliske osobe, saradnike i one koji znaju dobro vaše vrednosti.

Ne pristajete na nešto što vama lično iz nekih razloga ne odgovara iako sumnjate da li ste u pravu. Pokažte bolji deo svoje prirode i nađiete se pri ruci onima kojima ste potrebni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Osećate se pritisnutim sa svih strana. Želite da izađete u susret Biku, Jarcu u i Škorpiji a mnogi vas nagovaraju da promenite kurs i da se okrenete ka onima koji imaju bolju koncepciju u vezi sa poslom na duže staze.

Regulišite pitanje novca i svih dugovanja. Nekome je stalo da sa vama uspostavi dobru komunikaciju.

Dobijate priliku da se pomirite sa nekim.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Osećate se zaštićenim od strane jednog Jarca ili Bika koji su svesni vaših kvaliteta i koji će biti u stanju da vam daju pravi savet, moguće da vas povežu sa prvaim ljudiima.

Želite da započnete nov posao koji bi mogao da vam se isplati na duže staze.Imate podršku jednog Strelca koji pravi sa vama velike planove a vi to i ne znate.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Vaše napore niko ne vidi i ma koliko se trudili da pokažete koliko želite da doprinesete u okviru firme u kojoj radite imate utisak da vas neko stalno sapliće, podmeće vam nekakve netačne informacije ili na neki drugi način manipuliše vama.

Čuvajte se navodnih prijatelja, posebno u nekom vodenom znaku u koje nemate dovoljno poverenja.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Spremni ste na ustupke ako u tome vidite neki svoj interes. Mnogi pokušavaju da vam nametnu svoju volju a vi u priličnoj meri uspšešno tome odoelvate, naročito jednom Jarcu kome je potreban ne samo vaš savet nego verovatno i vaš novac.
Moguć poziv iz inostranstva.

Partnerski odnosi donose nova uzbuđenja i kontakt sa strancima

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Pozicija Meseca deluje tokom dana iritirajuće na vas i bićete spremni da u mnogo čemu napravite ustupak jednom Biku ili Ribama samo da bi se saradnja odvijala nesmetano.

Vaše ideje mnogi pozdravljaju ali bliski saradnik će pokušati da utiče na vas u vezi sa promenom plana što vas može u priličnoj meri zbuniti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Računate na podršku vatrenih znakova koji dobro znaju koliko redite i koliko ste spremni da uložite napora da bi se situacija odvijala onako kako to vama odgovara a i celom timu saradnika.

Pokazujete plemenitu stranu svog karaktera kada su u pitanju oni koje ne poznajete dobro a prema bliskima ste strog kritičar.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Osećate se pritisnutim sa svih strana što se obaveza tiče i verovtno ćete želeti da ih se što pre rešite pošto predugo traje period tenzije i vaših napora.

Ulažete sebe do maksimuma u nešto što vaši saradnici ne prepoznaju kao nešto što treba ceniti i spremni ste da sebe malo više poštedite nepotrebnog napora. Moguć je manjee-više neprijatan razgovor sa Strelcem.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Imate o čemu da razmišljate i s kim da radite ali nemate dovoljno elana kao da čekate podsticaj od nekog ko je iskusniji ili stariji.

Želite da imate osobu na koju možete da se oslonite u svakom pogledu. Potražite jednog Strelca, Ovna ili Blizance, mada vam ni oni nisu naročito pouzdani.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vaši napori da istrajete u poslu uglavnom vas iscrpljuju a ne donose potrebne rezultate. Očekivali ste mnogo više od nekog na koga ste računali a ta osoba vam je moguće iz nekih razloga okrenula leđa.

Trudite se da vas ništa ne iznenadi, bar kada su finansije u pitanju. Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa jednim Bikom ili Lavom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pokušavate da rešite probleme koji su vam prioritetni i sa kojima ne možete da tako lako izađete nakraj. Trudite se da budete u prvom planu u društvu u kome se ne snalazite najbolje.

Verujete da možete da se dogovorite sa jednim Bikom ili nekom Devicom oko nekih bitnih pitanja. Možete dobiti iznenadni poziv od Raka.

Izvor: conopljanews.net


Pogledajte još