SVET SE SRUŠIO U SEKUNDI: Nakon 19 godina braka saznao da je ONA zapravo ON!

Teško je uopšte i zamisliti kako se osećao 64-godišnji Jan iz Belgije nakon što je saznao kako je njegova divna supruga Monika rođena kao muškarac i to mu je krila 19 godina. Upoznali su se 1993. godine kod njegove sestre gde je radila kao dadilja. Predstavila se kao Monika i rekla kako je došla iz Indonezije. Bio je tad još u drugom braku, a bivša žena sad verovatno "umire od smeha".

"Moj drugi brak bio je na klimavim nogama u vreme kad sam upoznao Moniku. Brzo smo se zaljubili jedno u drugo. Ona je bila vrlo lepa i ženstvena, vrlo privlačna žena, nije imala nikakvih muških osobina", prisetio se Jan i dodao kako ništa nije posumnjao ni tokom seksa, iako je ona uvek koristila lubrikant.

Pre nego što su se venčali pitao je želi li decu, a ona je rekla kako je ta ideja ne privlači previše. Osetio je olakšanje jer ni on ih nije želeo pošto je već imao dvoje iz ranijih brakova. Sve vreme u braku ona je pila pilule za kontracepciju, ili je barem tako njemu govorila, i kupovala uloške.

"Bila je fantastična žena, uvek dobra prema mojoj deci, odlično je kuvala, čistila i peglala, i kako sam onda mogao znati da se rodila kao muškarac", nastavio je i objasnio kako je shvatio o čemu se radi.

Monika je uvek volela noćne izlaske i oskudnu odeću, koja više otkriva nego pokriva. Da mu je supruga možda transseksualac rekao mu je rođak, a nakon toga Jan se poverio svom sinu koji mu je priznao kako je već ranije čuo glasine da je bila muškarac.

"Nisam više mogao da izdržim i pitao sam je za to i tek tad mi je napokon priznala kako je rođena kao dečak i da je bila na operaciji pola, moj svet se srušio u sekundi. Bio sam užasnut. Rekao sam joj da se iseli", priča Jan i kaže kako je ceo slučaj završio na sudu jer Monika nije želela dobrovoljno da ode.

Sud je odlučio kako može da ostane da živi u istoj kući s njim, neko vreme, tako da se sreću, ali ljubav se srušila zbog izneverenih očekivanja i laži, piše Diply.

Izvor: nadlanu/CDM.me

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.