TRI FATALNE ŽENE ZODIJAKA: Da li ste jedna od njih?

Lavica

Ona će vam otvoriti nove poglede na život. Biće verna žena, ali će vas ljubomorno čuvati ood pogleda drugih.

Obožavaćete je, oslanjati se na nju, jer ona je ta koja nikada ne zaboravlja na emocije i potrebe svog izabranika. Ona je vaš životni suputnik, prijatelj, suborac u ljubavi i neprilikama, osoba bez koje nećete moći zamisliti niti jedan dan.

I sami ćete shvatiti da vas niko neće iskrenije i realnije voleti od nje, jer njeno srce je iskreno, a njeno telo, pogled i glas biće vaša duševna hrana i droga.

Od vas će očekivati da budete iskreni i svoji, da pazite na nju i da je volite, podjednako nesebično i iskreno jer samo ona to zaslužuje. Ni u jednom aspektu života nećete imati toliko zadovoljstva nego u ljubavi s njom.

Strelac

Dan kada prvi put poljubite ovu vatrenu kraljicu ledenog pogleda, biće jedno od vaših najdražih sećanja. Ukoliko ste imali sreće da vas žena u znaku strelca izabere i zavoli, na pola puta ste do raja.

Donće vam uzbuđenje i pozitivnu energiju Savršen je spoj ljubavnice i prijateljice, ovo divno i odano biće je sjajan uzor deci koju će voljeti više od svega.

Od muškarca traži naklonost, nežnost, posvećenost i poverenje, ali i spremnost da u svakom trenutku s punim razumevanjem za njen avanturistički duh otplovite u neku bajkovitu pustolovinu. Ona će iz vašeg život zauvek odagnati negativne misli, pesimizam i dosadu, a vas će bodriti i beskrajno voleti.

Račica

Račica je jedinstveno i neponovljivo dobro biće, odana i privržena, dama za primer. Ona će u vašem životu potpuno promeniti zakone fizike i okrenće vaš život naopako. Ona je u stanju od bilo koje kuće napraviti dom i pružiti vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života.

U krevetu je u isto vreme nežna, snažna, senzualna, neukrotiva i nepredvidljiva.

Savršena supruga, brižna i dobra majka, ona pleni svojim urođenim šarmom koji nosi poput prave dame, prirodno i spontano.

Ona je vredna i svestrana, a za sebe priželjkuje muškarca koji će biti jak i odlučan, ali i brižan i odgovoran.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još