ŽELIŠ DA TI SE VRATI: OVE stvari ne smeš da radiš ni u ludilu

Ne izjavljujte ljubav preko 'fejsa'

Kad bi svi saznali koji su vaši ljubavni nadimci ili omiljeno mesto na kojem ste se sastajali, moglobi se reći da ste u vezi sa svim prijateljima na 'fejsu'. Sačuvajte intimu samo za vas dvoje.

Nemojte biti očajni

Nemojte ga unedogled opsedati pozivima i porukama sve dok ne odgovori. Morate zadržati meru jer je vrlo tanka granica između pristojnog udvaranja i uhođenja. Pa ne bi valjda želeli da pomisli kako ste postali naporni i očajni? Sigurni smo da ne.

Ne jadajte se njegovoj mami

Ako ste tokom veze bili super prijateljica s njegovom sestrom, a njegova vas jemama obožavala, nemojte očekivati da će nakon prekida tešiti vas. Oni su na njegovoj strani, čak i onda ako su svesni da vas je povredio.

Ne pristajte na njegove zahteve

Ako nakon vašeg pokušaja da ponovo počnete vezu on predloži da to bude veza otvorenog tipa, ni pod razno nemojte pristati. Vaša su osećanja još jaka i znate koliko ga volite, a ako pristanete na ovakav oblik veze, ljubomora će vas proždrati.

Ne tražite sažaljenje

Jasno nam je da se nakon prekida osećate kao "odbačena krpa". No on to ne mora znati. Nemojte misliti da ćete mu takvim ponašanjem nabiti grižu savesti pa da će shvatiti kako je pogrešio i istog trena dotrčati u zagrljaj. Ne želite valjda da vam se vrati iz sažaljenja?

Petljanje sa prijateljima? O, ne!

Najgore što možete uraditi nakon prekida jest "muljati" s njegovim prijateljem. Ako mislite da ćete time skrenuti njegovu pažnju i pomoći mu da shvati šta je zapravo izgubio, grdno se varate. Zbog takvog očajničkog poteza on može samo pomisliti da je baš dobro postupio kad je prekinuo sa vama!

Izvor:nadlanu

Pogledajte još