HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR: Bik planira brak i porodicu, Lavovi - ovo nije vaš dan osim ako ne radite jednu stvar

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Tačno u podne obavite poverljiv razgovor sa jednom Ribom, Lavom, Bikom ili Rakom. Možete postići mnogo taktiziranjem ali ne pristajete na neku vrstu ucene od strane Jarca ili Škorpije. Moguć je poziv na važan skup gde ćete upoznati poencijalne poslovne partnere. Trudite se da nađete najbolji način kako da se izborite za svoj status.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Sjajan period za saradnju sa strancima, za ulazak u brak, planiranje porodice ali dan nije baš pogodan da započinjete teme koje partner ne voli, bez obzira da li se radi o poslovnom ili ljubavnom odnosu. Mnogi vam se dive i na poslu i među prijateljima. Spremate se da uspostavite dobru komuikaciju sa strancima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Imate sjajnu priliku da rešite jednu konkfliktnu situaciju na miran način. Nekoga ćete dirnuti svojim stavom ili nekim svojim gestom na koji ne računaju. Dobijate ponudu od Vodolje ili Ovna. Dobro razmislite i pre nego što ih odbijete i pre nego što prihvatite.Moguć je poveći dobitak od jennog Lava.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dobro se osećate u društvu bliskih prijatelja, rođaka sa kojima možete o svemu iskreno da pričate. Moguć je odlazak na put, i ako se radi o poslu, bićete više nego uspešni ako uspete da odolite jednoj Vodoliji i njenim nastojanjima da vas ubedi u ono što želi. Ako dobijete ponudu iz privatne firme, dobro razmislite pre nego što je odbijete.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ovo nije vaš dan osim ako ne rešavate pitanja u vezi sa nekretninama ili sa privatnim biznisom. Javiće vam se Bik i Rak sa predlogom koji će biti vrlo dobar a na Ovna ne računajete previše jer je pomalo površan i uveren da može ono što neće ispuniti. Dobro se osećate u društvu osoba koje imaju mnogo kreativnih ideja i sa kojima možete da računate u svakom momentu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Odgovara pozicija Sunca u Škorpiji jer ste jednu situaciju bar delimično rešili i znate na čemu ste. Neko će vas pozvati, verovatno da se sretne sa vama i bilo bi dobro da budete iskreni jer ćete tako ostaviti najupečatljivji utisak.Ne bi trebalo da se previše oslanjate na pomoć jednog Ovna koji ima previše svojih obaveza.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Napetost u odnosima sa partnerom može biti vrlo naglašena, posebno ako ne budete spremni da u nečemu popustite, a najverovatnije nećete. Neko će vam ponuditi nov posao i ne bi trebalo da ga odbijete pre nego što dobro razmislite šta je za vas najbolje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Dobro je aspektovano astrološko polje vaše ličnosti i pravite mnogobrojne planove kako poslovne tako i poslovne. Moguća je vest o novcu. Računajte na Bika, Raka ili Jarca jer vam oni mogu biti desna ruka u poslu. Dan je dobar za izlaske i susrete na javnim mestima, posebno u restoranima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Jupiter, vaš vladalac u Devici a Merkur, planeta logike u Vagi čini vas spremnim da uđete u posao koji ima veze sa marketingom. Ako imate posla sa ovim znakom, otvorite četvore oči,u protivnom imaćete dosta problema jer vas može na neki način prevariti. Pokušajte da nađete neko kompromisno rešenje.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Imate priliku da popravite odnos sa nekim ko vam je oduvek bio drag a vi ste ga na neki način u poslednje vreme zanemarivali, moguće zbog svojih obaveza.Dan je odličan za susret sa osobama koje imaju konktak sa strancima. Nemojte se previše oslanjati na svoju intuiciju nego na zdravu logiku i razum kada je u pitanju vaša finansijska situacija.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Osećate se spremnim da se upustite u veliki i značajan poduhvat, moguće u vezi sa poslom koji zahteva upornost i sposobnost dobre komunikacije. Vaši šefovi računaju na vas, nemojte ih izneveriti. Budite spremni na neki ustupak članu porodice. Dobro se osećate u društvu nekog ko ima sa vama velike planove.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Mesec u Ovnu jednom mesečno donese vam pozitivne vibracije i neku vrstu sigurnosti u sebe, stabilnost koja vam je toliko potrebna. Ako vam je Vodolija opsesija, zaboravite na nju. Ni Ovan, ma kako delovao na vas harizmatično nije idealan partner na na poslu ni u ljubavi osim ako niste dugogodišnji prijatelji ili kolege.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još