Ljubavno veče Cosmopolitan-a

Na ekskluzivnoj lokaciji, u Hotelu "Admiral Club", Cosmo tim je organizovao malo veče posvećeno ljubavi.

"Pronalaženje čoveka naših snova može biti podjednako frustrirajuće koliko i vožnja gradskim prevozom u špicu. Gde se, zaboga, krije? Da li će mu biti potrebno 40 godina da se pojavi? Da li nam je promakao onog trenutka kada smo pre neko veče na partiju po drugi put otišli po posluženje? Da li je samo dobro maskiran, a mi nesposobne da ga prepoznamo? Prestanimo sa preispitivanjima. Najlepša stvar vezana za pronalaženje čoveka iz snova je ta što i on želi da pronađe nas!"

Ovo je samo jedno od niza pitanja  koje se nalazi u "Maloj knjizi ljubavnih odgovora", koju vam Cosmo poklanja uz februarsko izdanje časopisa. Na jednom mestu je sakupljeno sve najlepše, najzanimljivije i najintrigantnije o ljubavi, zavođenju i žensko-muškim odnosima. 

Mladi glumci, Borka Tomović, Danijela Štajner i Miloš Đuričić su svojim umećem predstavili odlomke iz knjige, i na taj način nam poslali poruke o ljubavi, dok su se novinari i prijatelji kuće družili uz neizbežni sexi koktel Cosmopolitan.

Glavna i odgovorna urednica "Cosmopolitan-a", Nataša Davidov, poželela nam je  da se jedna ovakva  knjiga uvek nađe pored našeg uzglavlja. Budite i vi mis popularnosti, naučite tehnike zavođenja i sexi šaputanja na jastuku, naučite njegove laži u krevetu i šest provaljenih ljubavnih mitova....

Ljubavna poruka za kraj: "Dajte šansu i onom muškarcu koji ne odgovara vašoj idealnoj slici - možda je vaša modla pogrešna, a ne on."

Tekst: Jelena Antonijević 
Foto: Sanja Knežević

Pogledajte još