LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP 26.10. - 01.11: Buran period za Ribe, a OVAJ znak raskida

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovima ove nedelje ljubav neće biti u prvom planu, osim ako nisu u nekoj tajnoj ljubavnoj kombinaciji, ili bi takvu vezu mogli započeti u ovom periodu. Zauzeti sa partnerom prolaze kroz period stagnacije, dok slobodni pripadnici znaka još uvek mogu nekoga upoznati, naročito preko posla.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi ove nedelje postaju potpuno okupirani svojom ljubavnom vezom, a neki će se potpuno podrediti partneru, koji će dominirati u ovom periodu, što ponekad može dovesti i do neslaganja. Slobodni će imati šansu da sretnu osobu koja će im se izuzetno dopasti, a na pomolu su i nove ljubavne veze.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Bliznancima će ova nedelja biti mirnija što se ljubavi tiče, i neće doneti neke promene u njihov emotivni život. Zauzeti su okupirani privatnom situacijom, a odnos sa partenom biće stabilan. Slobodni neće imati previše šansi da ostvare ljubavne planove, iako su moguća prijatna druženja i susreti.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovima ove nedelje ljubavni život dolazi u prvi plan, naročito ako su slobodni i žele da sretnu pravu osobu za sebe. Mnogi će imati prilike za nova poznanstva, i nove ljubavne veze, a potreba da zablistaju u društvu i budu u centru pažnje će im se ostvariti. Zauzeti će uneti više optimizma u svoju vezu.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove nedelje mogu mnogo energije trošiti na svoj privatni i porodični život, koji će biti ispunjen različitim događajima, ali je moguća i povećana nervoza u odnosu sa partnerom, iz čega mogu nastati i razmirice. Slobodnim pripadnicima znaka u ovom periodu sreća u ljubavi neće biti naročito naklonjena.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje postaju veoma aktivne kada su druženja i novi kontakti u pitanju, pa slobodni pripadnici znaka tako mogu sresti osobu koja će ih veoma privući, ali i započeti novu ljubavnu vezu. Zauzeti će sa partnerom imati dobru komunikaciju, pa je u vezi moguće postići i neki važan dogovor.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje ne očekuju burna dešavanja na emotivnom planu, biće ovo za mnoge mirniji period u kojem će naročito oni zauzeti imati potrebu da proanaliziraju svoje ljubavne odnose. Neke pripadnike znaka može privući osoba sa kojom je moguća tajna veza, ili neko iz poslovnog okruženja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje sve kreće na bolje, velika doza optimiznma preneće se i na njihov ljubavni život, pa tako mnogi slobodni pripadnici znaka mogu očekivati burne događaje, nova poznanstva i ljubavi. Zauzeti mogu biti preterano dominantni u svojoj vezi, pa su sa partnerom moguća nesuglasice.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelje mogu imati uspeha na ljubavnom planu, ukoliko se radi o osobi iz poslovnog okruženja ili inostranstva, ali neki mogu biti tajanstveni i neće želeti da otkriju svoje planove. Zauzeti će se truditi da poboljšaju emotivne odnose sa partnerm, a ovaj period proći će bez značajnih promena.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje u ljubavnom životu osećaju više mira i zadovoljstva, veza će biti stabilna, a odnos sa partnerom biće pozitivniji. Slobodni pripadnici znaka biće izuzetno optimistični, nekima će se ostvariti emotivne želje, biće više novih poznanstava, a moguć su i kontakti sa osobama iz inostranstva.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje mogu osećati povećanu tenziju u svojoj vezi, a odnos sa partnerom može nekada da preraste i u svađu. Ipak mnogi će biti vro strpljivi i tolerantni, tako da će uspeti da prevaziđu nesporazume. Slobodne očekuju novi kontakti, a neke može privući osoba sa kojom je moguća tajna veza.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje očekuju pozitivna događanja na emotivnom planu, neke bi mogle upoznati osobu koja će ih veoma privući i sa kojom je moguća nova ljubavna veza, naročito ako budu na putovanju, ili se radi o osobi iz inostranstva. Zauzeti će osećati da partner u vezu unosi više emocija i strasti.

Izvor: conopljanews/Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.