NEĆE DA LIŽE: Jelena otkrila sve o PERVERZNOM seksu sa Čupom, a on je nazvao NAJGORIM imenima

Isprovocirana Jelena otkrila i više nego što je htela.

- Ja sa Jelenom više nikad ne bih mogao da spavam. Ona je meni stvarala veliki pritisak i nisam imao želju da spavam. Ja to radim iz ljubavi, nisam mašina i na dugme, kad se nekom prohte, rekao je Čupo Kalač.

- Do dva ujutru smo čitali "Kama sutru" iz koje sam i ja svašta naučila. Nisam znala da i muškarci imaju svoju "g" tačku. Ponudila sam mu da gurnem prst u analni otvor, on nije hteo. Stalno se vadio na Kuran koji ja nisam pročitala. Jednu noć, kad Čupo nije mogao, probudila sam njegovog rođaka, Dašu Kalača i pitala sam: O čemu se radi? Svima sam se žalila. Meni je potreban muškarac. A on nije mogao, napala ga je Jelena.

- Nisam hteo seks sa njom kad je imala periodu i naravno, zna se koja je rupa za šta, rekao je Kalač, a ona skočila na njega i priznala da su imali analni seks, kao i da je vršila malu nuždu na njega.

- To je jedna smrdljiva smrdulja. Nije me privlačila, kad ustane neočešljana, razvlači se po kući, gega. Zna se šta privlači muškarca, vređao ju je Čupo.

Miki je pitao Jelenu da li je bilo oralnog seksa, a ona je odgovorila:

- Ne, nije bilo. On nije hteo da liže, a ja onda nisam htela da mu pušim. Njemu je to bilo loše, a ja onda nisam htela njega da zadovoljim. Imala sam prave muškarce, kojima to nije bio problem.

Pogledajte još