SUDAR AUTOBUSA I AUTOMOBILA: Dve osobe povređene

0

Dve osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 22.50 sati na uglu Ulice vožda Karađorđa i Boljevačke u Jakovu.

U sudaru su učestvovali putničko vozilo i autobus na liniji 605, kako kažu iz MUP-a. Putnici automobila su zadobili lake telesne povrede.

– Ženska osoba zadobila je tupu povredu glave, modrice na čelu i nije gubila svest. Muška osoba koja je bila u svojstvu vozača automobila zadobila je tupu povredu glave, posekotinu na licu i nije gubila svest. Ove osobe, starosti oko 22 godine prevezene su u Urgentni centar – rekla je dr Nada Macura.

Saobraćajni udes dogodio se i oko 00.30 sati na uglu ulica Gospodar Jovanove i Dobračine, ali u njemu niko nije povređen, rekla je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 98 intervencija, od kojih 14 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 232 intervencije, od kojih 46 na javnim mestima, kazala je Macura.

Jutro je mirno kako kaže Macura. Srčani bolesnici su dominirali, ali su se i drugi bolesnici javljali lekarima hitne pomoći.

Izvor: blic.rs

Foto: arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.