LJUBAV JAČA OD KARIJERE: Glumice koje su nestale na vrhuncu karijere

Danina Jeftić

Proslavila se u filmu "Montevideo, Bog te video!", a odmah potom odlučila da pauzira svoju karijeru.

Iako ima samo 28 godina, glumica je odlučila da stavi pauzu na glumu i da sa suprugom i sinom otputuje u drugu zemlju i započne život od nule. Ona se sa suprugom Aleksandrom Kukanjcem (38), i sinom Maksimom odselila u Australiju.

(old_image)

Danijela Štajnfeld

Lepa glumica rođena je 1984. godine u Ruskom Krsturu. Slavu je stekla u filmovima kao što su „Mi nismo anđeli“, „Ranjeni orao“, „Ivkova slava“, „Vratiće se rode“, „Ono kao ljubav“, „Kad na vrbi rodi grožđe“ i mnogi drugi. Danijela je glumila i u pozorištu, a od predstava treba da spomenemo: „Mleko“, „Mesec u plamenu“, „Instant seksualno vaspitanje“, „Zli dusi“. Onda je 2010.godine dok je bila na vhuncu popularnosti donela odluku da se preseli u Njujork gde je upisala jedan od najprestižnijh fakulteta u Americi. Danijela je stalno isticala da ljubav ne bi žrtvovala ni zbog čega, rekavši da ljubavi ništa ne može da parira.

- Ne, ljubav je najveća snaga koja može čoveka da zaokupi. Najveća jačina koju dobija ako voli, ne postoji veća snaga, strast, energija. Čini mi se da svi žudimo za tim da imamo toliko snage i energije za napred, za sutra, za pobede, za sve što nas čeka u životu. -

(old_image)


Snežana Nikšić

Bila je filmska, pozorišna i televizijska glumica i supruga pokojnog Ljube Tadića. Davne 1983. godine zajedno su osnovali i vodili pozorište “Magaza” u Knez Mihailovoj ulici. Snežana je nastupala u više Tv drama i serija ali je nakon udaje karijeru stavila u drugi plan.

(old_image)

Pogledajte još